Apéritif best på nett

Apéritif vant Fagpressens nettpris. Juryen kunne ikke valgt et bedre tidspunkt, for aldri har aperitif.no vært mer i støtet enn nå.

I den årlige utdelingen av Fagpresseprisene stakk Apéritif av med nettprisen. Juryen begrunner avgjørelsen slik:

"Dette er nettstedet som har alt - i alle fall det aller meste. Nettstedet er i elitedivisjonen og driver både massekommunikasjon og nisjekommunikasjon. Glimrende funksjonalitet, god oppdatering, flotte bilder, nyhetsbrev av klasse, med mer. Ja, dette nettstedet er i den ypperste Norgeseliten - og juryen er stolt av å ha en slik aktør i Fagpressen."

Apéritifs Jan H. Amundsen (f.v), Roger Kolbu, Gaute Gusrud og Aase E. Jacobsen gratuleres av Even T. Hansen fra Fagpressen.

Med 12 års erfaring på nett fortjener Apéritif virkelig karakteristikken: I en klasse for seg. Ikke bare innen Fagpressen som sent ble innhentet av nettet, men også på nasjonalt plan, og til og med i internasjonal sammenheng.

Nye tjenester på vei
Med jevn og kraftig vekst i besøket, til dagens 175.000 unike besøkende i måneden, 10 millioner nyhetsbrev i året og unike tjenester som pollisten og kokebok med drikkeforslag til hver oppskrift, for å nevne en brøkdel av aktivitetene, er Apéritif helt spesiell som nettsted om mat og drikke.

Og for deg som leser er det flere godbiter på trappene. Allerede om noen dager relanseres Min Kokebok som i dag har hele 39 501 brukere, med helt ny funksjonalitet.

Foto: Berit Nyman, Fagpressen

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen