Apéritif inviterer til stort australsk BBQ-party

Bli med Apéritif på stort australsk BBQ-party på Høvikodden hos Bølgen & Moi, med Trond Moi som kokk og Toralf Bølgen som vinkjenner. Masse god mat, tilsvarende deilig vin. For de som ikke nøyer seg med det; blir det også anledning til å være med på strandvolleyball, roing, golf, boules/bocha, og selvfølgelig vinsmaking.

I samarbeid med T. Storm !amp! Sønner, Haugen-Gruppen og Lindemans Wines, inviterer Apéritif til "The Games of 2000" et australsk BBQ-party du neppe vil glemme. For her blir det plenty av alt. Masse deilig mat og tilsvarende vin tilrettelagt av en av Norges beste kokker, nemlig Trond Moi

og Toralf Bølgen norgesmester for vinkelnere.

Alt skjer den 20.august på Høvikodden på Bølgen !amp! Moi. Lurer du på hvordan du skal komme deg dit kan du bare møte opp på Aker Brygge klokken 17.00. Der Ligger Prinsen klar for å frakte deg ut til festplassen. Selvsagt blir du servert en forfriskende aperitiff om bord.

Når du ankommer Høvikodden, starter de aktive innslagene hvor alle de som har lyst kan delta. Øvelser som strandvolleyball, roing, golf, boules/bocha, trampoline, surfing, blindsmakingskonkurranse og vinsmaking. Dessuten et garantert flott premiebord. Australsk musikk står egen DJ for.

Etter øvelsene ca. kl. 20.00 er det duket for The Australian BBQ. Trond Moi står bak grillen. Bølgen tar seg av vinen. Forhåpentligvis tillater været at det dukes ute. Om ei er det plenty plass inne. Deretter er det mingling og premieutdeling. Anbefalt antrekk "Casual Athletic".

Busser settes opp for returen inn til byen fra. kl. 22.30 til 23.15.

Meld deg på med en gang. Det hele koster kroner 450 pr person og påmeldingen er bindende. Frist innen tirsdag 14.august.

 

 

 
Noen interessante lenker;

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen