Apéritifs Polliste på Palm og andre PDA-er

Nå kan du laste ned en hel database med ca 1600 røde og hvite viner smakt av Apéritifs profesjonelle smakere. Birdsteps databaseteknologi gjør at du får råd om matfølge, lagring, serveringstemperatur, pris og selvfølgelig vår vurdering av vinen. Alt søkbart når du er på Polet, på reise og vil sjekke pris og når du lager handleliste på PDA-en. Kanskje verdens største vindatabase for håndholdte maskiner.

Mange lesere har etterlyst å kunne lese Apéritifs Polliste på sin håndholdte. Nå er det mulig ved hjelp av teknologien Birdstep har utviklet for søk i databaser. Kun denne teknologien gjør det mulig å hente inn hele 1600 røde og hvite viner i din håndholdte og samtidig gjøre alle dataene som ligger i Pollisten søkbar. Databasemotoren er verdenspatentert.

Den er selvfølgelig også meget velegnet til en hel del andre oppgaver der det tas i bruk håndholdte maskiner som innenfor helsevesenet, engineering og selvfølgelig i salgsarbeidet og i kommende mobiltelefoner. Men Birdstep har altså valgt Apéritifs Polliste for å demonstrere hva de har utviklet. Det finnes også en engelsk versjon der de norske tekstene er fjernet og kroner er erstattet med dollar. Den er allerede demonstrert i Japan, men er ikke nedlastbar.

På den norske versjonen, som du kan laste ned, kan du søke etter vin innenfor land og områder, etter hvilken prisklasse du ønsker, hva slags mat den skal passe til og hvor mange stjerner Apéritifs smakere har gitt. Du kan lagre opplysninger om vin som du finner i databasen og bruke den som huskeliste eksempelvis når du skal handle på polet.

Foreløpig konsentrerer vi oss om vin - mest av hensyn til at det finnes håndholdte maskiner som ikke har all verdens lagringsplass. Men vi legger ikke skjul på at det arbeides med en større database der eksempelvis cognac og champagne samt andre godsaker er med.

Apéritif 1.0 vil bli oppdatert hver fjortende dag og kan lastes ned her (følg linkene):
 
Gjeldende versjonsdato: 7. november 2000 .
 
Pollisten for Palm (selvutpakkende fil)
(evnt. de to utpakkede filene som ligger i exe-fila ovenfor ( 1 og 2 ):
 
Hjelpefiler for Palm (i Adobe Acrobat-format)
Hjelpefiler for Windows CE (PPC) (i Adobe Acrobat-format)
 
Alt kan også lastes ned fra:

Demonstrasjon av applikasjonen

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen