Åpner i dag

Estatia Resort Norefjell åpner i dag.

- Vi blir 95 prosent ferdige, sier resortdirektør Tom Myrseth. Han har tatt kommandoen over det enorme hotellet som har kostet nær en milliard kroner.
 
Det blir Norges største med 1 900 senger. Han er sikker på at dette blir så spesielt at folk vil komme, finanskrise til tross.
 
I dag kommer de første hundre gjestene.
 
Leiligheter
Hotellet i Bøseter er bygget i en blanding av betong, tre og stein.
 
Det består av både leiligheter og rom. 218 leiligheter er solgt og rundt 60 er fortsatt for salg. Hver av disse leilighetene kan deles i to dobbeltrom, og når eieren ikke bruker dem selv så skal de leies ut.
 
Populært
- Vi vet at spa er veldig populært spesielt i helgene. Vi lager litt forskjellige pakker. Det kan være en «mor-datter-pakke», et eget opplegg for kjærestepar eller for venninne- eller kameratgjengen, sier Camilla Sirnes Åshammer. Hun er driftssjef for spa i Estatia-kjeden.

Stort bygg
Hotellet består av flere store bygningskropper. Tunet foran det enorme hotellet er stort. Der skal det blant annet anlegges en 700 kvadratmeter stor helårs skøytebane.
 
Der blir det afterski, utepeis og servering av både mat og drikke, skriver dt.no.
100 ansatte
-Vi er nå 100 ansatte og de har nå vært gjennom vår egen resortskole. Der har vi bygget laget, og laget ett felles sett med regler vi skal følge. Jeg føler vi er godt rustet nå og vi gleder oss. Det er nå det begynner og vi gleder oss, sier Myrseth.
 
Nå er det bare å finne gjester til alle de 1900 sengene.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen