Åpner italiensk utfordrer til Solsiden

Åpner italiensk utfordrer til Solsiden

Dag Tjersland og Baltazar får en avlegger neste sommer og blir nærmeste nabo til Solsiden.

– Det blir italiensk sjømat, rustikt og autentisk, forklarer Dag Tjersland som har ventet siden 2010 på å kunne overta «Skuret» på utstikkeren ved Akershusstranda. Området får dermed 250 nye plasser, inkludert uteserveringen.

Tjersland beregner åpningstid til første halvdel av mai neste år. I motsetning til Solsiden satser Tjersland på helårsdrift – bortsett fra januar og februar.

Håper på mer aktivitet

– Jeg har tro på at denne delen av brygga trenger mer aktivitet, noe som alle vil nyte godt av, sier Tjersland som er i dialog med Lars Amundsen på Solsiden for å se på andre tiltak som kan gjøre Akershusstranda mer attraktiv. Han nevner blant annet trebåtfestival.

I høst åpner dessuten Fursetgruppen restaurant på Festningen som riktignok ikke vil ha atkomst fra Akershusstranda, men som likevel tilhører dette «nye» restaurantområdet i hovedstaden.

LES MER: Ny restaurant på Festningen

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen