Åpner ny fairtradebutikk

Friends Fair Trade dobler med sin andre butikk i Oslo.

Ifølge tall fra Fairtrade Norge øker salget av fairtradesertifiserte produkter kraftig i Norge hvert år.

Torsdag i forrige uke åpnet Friends Fair Trade sin andre butikk i Oslo, og med nykommeren i Østbanehallen på Oslo S, er det nå fire fairtradebutikker i Oslo.

Nylig åpnet fairtradebutikken LiBe Fair Living på Grünerløkka. I tillegg driver Frelsesarmeen en fairtradebutikk på Majorstua.

Fairtrade begynner å ta av
- Fantastisk at fairtrade nå endelig virker å ta av også i Norge, sier Per Persson, daglig leder i Friends Fair Trade i en pressemelding. Han kaller rettferdig handel en medisin mot fattigdom og klimakrise.

Oslo ble nylig sertifisert som Norges fairtradehovedstad, og Norge rykker stadig nærmere Sverige, hvor det ble solgt slike produkter for en milliard kroner i fjor.

Friends Fair Trade distribuerer også en rekke fairtradevarer til andre butikker, kiosker og kafeer over hele landet.

Forsiden akkurat nå

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lær om Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen