I 1997 kjøpte han Lofoten fiskerestaurant. Siden da har han bygget opp flere restauranter i Oslo, som Ekebergrestauranten, Matfinken, Havsmak, Dyna Fyr og selskapslokalene på Sjømannsskolen på Ekeberg.
Bare i fjor omsatte disse stedene for rundt 135 millioner kroner.
Høyere omsetning
Nå er altså spisestedene i operaen åpnet, og disse skal bidra med rundt 70 millioner kroner i omsetning til Furset.
I operaen finnes restauranten Argent med rundt 130 sitteplasser, priser i gourmetklassen og kveldsåpent uavhengig av forestillinger i operaen.
Billigere
I tillegg finnes Sanguine Brasserie som serverer lunsj- og middagsretter i en litt billigere form. Denne restauranten har rundt 130 sitteplasser og 100 uteplasser i pent vær.
Dessuten finnes det fire barer som er åpne rundt forestillingene og i pausene.
Furset skal også servere mat og drikke til bedriftslosjene, kurs- og konferansesenteret og mottagelser.
- Vi har som mål at dette skal bli Oslos beste uteservering, sier Furset til Aftenposten.