Åpnet restauranten på mobil

Gratis app ga Cru en ny inngang til restauranten.

370 nedlastinger i løpet av en drøy ukes markedsføring. Det er den foreløpige fasiten for Crus nye app.

Oslo-restauranten har lagt inn hele vinkartet, en oppskriftbase med vinanbefalinger og annen informasjon, og har som målsetting at appen skal være nyttig for gjester både før og etter et besøk.

- For gjestene er det en stor fordel at de kan studere vinkartet i ro og mak før de kommer til restauranten. Bord kan se selvsagt bestilles direkte gjennom appen. I tillegg legger vi ut seks nye oppskrifter to ganger i måneden. Vinanbefalinger følger med, og vi har også lagt inn bestillingsnummeret for at det skal være lett å finne vinen på Vinmonopolet, sier daglig leder og kjøkkensjef Kari Innerå. Hun legger også ut informasjon om restaurantens kursvirksomhet.

Upløyd mark
I arbeidet med appen hadde ikke restauranten mange tilsvarende løsninger å skjele til.
- Vi har prøvd oss fram i samarbeid med utviklingsselskapet Appixel. Ettersom vi ikke har så mye å sammenlikne med, vet vi ikke hvor bra appen egentlig er. Likevel tyder tilbakemeldingene på at vi har truffet bra. Folk ser ut til å sette pris på tilbudet, sier Innerå, som vet at flere restauranter har lansert eller vurderer tilsvarende tilbud.

- Det krever litt å oppdatere appen, særlig oppskriftbasen. Mottakelsen vitner likevel om at det er verdt innsatsen. Vi synes det er flott å kunne dele oppskrifter, vinanbefalinger og andre tjenester og informasjon på denne måten, sier Innerå.

Android-versjonen av appen er under utvikling.

Forsiden akkurat nå

Test Nyhetene i basis januar 2018

De hvite januarnyhetene i basisutvalget er de mest spennende

Blant de 75 nye produktene i polhyllene i januar er det mange godbiter å plukke med deg, og de aller beste er hvitviner. Men ikke fra stedene du oftest henter dine hvitviner. Derimot fra Østerrike, Sør-Frankrike og Sør-Afrika. Les hele saken

Til toppen