Årets hotelier bytter hotell

Nina Askvik (44) går fra Radisson Blu Hotel Norge.

Tidligere i år ble Nina Askvik kåret til Årets hotelier . Nå går hun til ny jobb - i gangavstand fra den gamle som administrerende direktør ved Radisson Blu Hotel Norge i Bergen . Kjeden er til og med den samme når 44-åringen 1. juli starter i ny jobb som administrerende ved Radisson Blu Royal Hotel.

Hotellet på Bryggen gjennomgår for tiden en total oppussing.
- Jeg ser frem til å drive hotellet samtidig som vi gjennomfører renoveringen. For et hotellmenneske som meg er det viktig at våre gjester opplever oppussingen så lite forstyrrende som mulig. Med samarbeidsvillige arbeidere, en dyktig stab og en sporty innstilling er jeg trygg på at vi skal få prosjektet vel i havn, sier Askvik i en pressemelding.

Askvik startet i oppvasken på Solstrand hotell som 17-åring, og har bred driftserfaring fra ulike lederstillinger i hotellsektoren, blant annet som Hotel Manager på Svalbard Polar Hotel og General Manager på Håholmen Havstuer.

I 1999 ble hun ansatt i The Rezidor Hotel Group som Operation Manager ved Radisson Blu Royal Garden Hotel i Trondheim. I 2000 ble hun forfremmet til General Manager og var blant annet direktør under åpningen av Radisson Blu Hotel i Ålesund. Hun er utdannet ved Norsk hotellfagskole i Stavanger.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen