Årets nye vinkelnere

30 vinkelnere kan vi gratulere med bestått eksamen fra Gastronomisk Institutts halvårige intensive vinkelnerkurs. Beste elev totalt sett ble Robert Lie fra Statholdergården, Oslo som kan glede seg over en tur til Italia (Piemonte og Toscana) med Best Buys
Aase E. Jacobsen
08 August 2002 - 18:19

Frank Røstgård, Einar Engelstad, Oslo       
Stig Neverdal, Aker Restauranter, Oslo
Marika Salomaki, Aker Restauranter, Oslo
Anne Eliasson, Brand Partners, Oslo       
Werner Nymo, ORO, Oslo 
Bendik Kristiansen, ORO, Oslo  
Anita Hem, Baltazar, Oslo  
Olina Oladottur, Baltazar, Oslo
Thomas Skårvik, Stavanger        
Tone Treffen, Oslo  
Einar S. Gurholt Pedersen, Tuddal Høyfjellshotell, Tuddal 
Svein Lindin, Ekjord, Oslo 
Trond Klette, Cartellet, Oslo 
Morten Wolland,  SAS, Oslo 
Camilla Inni Holm Wembstad  
Carola Ivarsson, Chr. IV, Oslo  
Lena Meling, Madserud, Oslo 
Heidi Ottesen Solberg, Aass Bryggeri, Drammen 
May Britt Stange, Haugesund 
Ann Mari Wang-Johannessen, Oslo Militære Samfund 
Vegard Furulund, Huset, Longyearbyen
Pontus Dahlstrøm, Bagatelle, Oslo
Aase Jeanett Friesl, Between two friends, Lillestrøm  
Robert Lie, Statholdergaarden, Oslo  
Americo Santos, Lemko, Oslo 
Annika Bergstrand, Feinschmecker spisested, Oslo 
Jan Ole Johannessen, Rica Forum Hotel, Stavanger  
Ken Petter Kristiansen, Cafe Italia, Stavanger 
Tone Weum, Cafe Italia, Stavanger 
Knut- Olav Lunde, Klækken Hotell, Hønefoss

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

En lun salat med couscous, kylling og bakte grønnsaker er mettende og godt
Dagens rett

En lun salat med couscous, kylling og bakte grønnsaker er mettende og godt

Den er også en fin måte å rydde i kjøleskapet på, for her kan du bruke de grønnsakene du har. Det gjelder bare å være litt kreativ.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Når fisken får et opphold i urtemarinade, er det veldig lite ekstra som trengs utover steking
Dagens rett

Når fisken får et opphold i urtemarinade, er det veldig lite ekstra som trengs utover steking

Steinbit er en av våre mest spennende fiskeslag som dessverre er truet av overfiske. Men en gang i blant, og spesielt om den du får tak i er fra bærekraftig oppdrett, er det en super gjest på tallerkenen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Få smaken på tyrkisk mat før ferien med güvec
Dagens rett

Få smaken på tyrkisk mat før ferien med güvec

Denne tradisjonelle tyrkisk lammegryte med masse grønnsaker, er veldig lettvint å lage, siden den stekes ferdig i stekeovnen. Passer det ikke i dag er oppskriften kanskje gull verd i helgen?

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Sommerfriskhet i hver slurk med lime, akevitt og mynte - det er alt som trengs
Ukens drink

Sommerfriskhet i hver slurk med lime, akevitt og mynte - det er alt som trengs

Cocktailen Southside lages med gin, men i denne er det brukt akevitt som gir en litt annen karakter, men fortsatt veldig frisk.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
En lun salat med couscous, kylling og bakte grønnsaker er mettende og godt
Dagens rett

En lun salat med couscous, kylling og bakte grønnsaker er mettende og godt

Den er også en fin måte å rydde i kjøleskapet på, for her kan du bruke de grønnsakene du har. Det gjelder bare å være litt kreativ.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Når fisken får et opphold i urtemarinade, er det veldig lite ekstra som trengs utover steking
Dagens rett

Når fisken får et opphold i urtemarinade, er det veldig lite ekstra som trengs utover steking

Steinbit er en av våre mest spennende fiskeslag som dessverre er truet av overfiske. Men en gang i blant, og spesielt om den du får tak i er fra bærekraftig oppdrett, er det en super gjest på tallerkenen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du juniutgaven av Apéritif magasin
+

Her finner du juniutgaven av Apéritif magasin

Bli med til Stavangers ferskeste stjernerestaurant, Hermetikken, Biondi-Santi og Jura, samtidig som vi utforsker det indonesiske kjøkken, med blant annet norskprodusert tempeh.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Nesten full pott til Svanen - nok en gang

Under barshowet Norse Bar Awards 2024 ble Svanen årets bar, også prisen årets barteam tilfalt Svanen samt ikke minst prisen for årets cocktailmeny.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør som britene, bruk hyse og fennikel i fiskesuppa
Dagens rett

Gjør som britene, bruk hyse og fennikel i fiskesuppa

Hyse, også kjent som kolje, er den hviteste fiskesorten og den foretrukne ingrediens til fiskepudding og -boller. Men den gjør seg også veldig godt i en fiskesuppe.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få smaken på tyrkisk mat før ferien med güvec
Dagens rett

Få smaken på tyrkisk mat før ferien med güvec

Denne tradisjonelle tyrkisk lammegryte med masse grønnsaker, er veldig lettvint å lage, siden den stekes ferdig i stekeovnen. Passer det ikke i dag er oppskriften kanskje gull verd i helgen?

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her