Årets vinkelnertur

I år besøker vi Chablis og Burgund 21. - 25. oktober 2003. Du vil få en unik mulighet til å lære Burgund å kjenne fra de helt små produsentene til de store fra nord til sør!
Aase E. Jacobsen
24 Juli 2003 - 19:25

Påmeldingsfrist: 20. august 2003
NB! Kun få plasser.

Reise og opphold vil koste ca. kr. 8000,-
For påmelding og ytterligere informasjon kontakt:

Turid Olsen:
tlf. 90 67 95 06

Hanne Wexelsen:
 tlf. 22 97 55 45 / 90 10 98 54
 
Bindende påmelding!
Ved påmelding - oppgi fullstendig navn og  adresse.
Reisebyrå sender innbetalingsgiro.

VEL MØTT!

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Historisk riesling i toppform til knallpris
+
Ukens vin

Historisk riesling i toppform til knallpris

Den kommer fra en vinmark som i år 1900 ble kjøpt for en rekordhøy pris og den gang ble regnet for en av Tysklands fremste juveler.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Det er en klar tysk seier – i hvert fall blant spesialølnyhetene - med en overraskelse
+
Tester

Det er en klar tysk seier – i hvert fall blant spesialølnyhetene - med en overraskelse

Med EM i fotball på tysk jord, passer det veldig godt med tysk øl i eliteklassen - der som i ølverdenen er det overraskelser.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Smaken av sommer er sikret med dampet makrell i en syrlig appelsinsaus
Dagens rett

Smaken av sommer er sikret med dampet makrell i en syrlig appelsinsaus

Makrell er det vi kaller ekte sommermat, og i dagens utgave friskes det hele opp med en lekker appelsinsaus.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Historisk riesling i toppform til knallpris
+
Ukens vin

Historisk riesling i toppform til knallpris

Den kommer fra en vinmark som i år 1900 ble kjøpt for en rekordhøy pris og den gang ble regnet for en av Tysklands fremste juveler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det er en klar tysk seier – i hvert fall blant spesialølnyhetene - med en overraskelse
+
Tester

Det er en klar tysk seier – i hvert fall blant spesialølnyhetene - med en overraskelse

Med EM i fotball på tysk jord, passer det veldig godt med tysk øl i eliteklassen - der som i ølverdenen er det overraskelser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Norge et paradis for luksus til lavpris

Jeg er så lei av klagene over at det er så dyrt å spise godt i Norge. Det er dyrt å spise dårlig, akkurat som at det er dyrt å drikke dårlig. Men det som er godt og vellaget er utrolig godt priset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Her finner du juniutgaven av Apéritif magasin
+

Her finner du juniutgaven av Apéritif magasin

Bli med til Stavangers ferskeste stjernerestaurant, Hermetikken, Biondi-Santi og Jura, samtidig som vi utforsker det indonesiske kjøkken, med blant annet norskprodusert tempeh.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Når løken lages på denne måten, blir fiskeretten alt annet enn hverdagslig
Dagens rett

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her