Best i landet

Peppes Pizza i Førde er kåret til den beste Peppes-restauranten i 2007.

- Vi er selvsagt veldig glade for dette, men aller mest for at vi har truffet med filosofien vår, sier Arild Romarheim som driver Peppes Pizza i Førde.
 
Best av 90
Peppes har til sammen 90 avdelinger i Norge. I 2007 har Førde utmerket seg, og kjedeeier Umoe Catering har kåret restauranten til den beste i landet dette året.
 
- Vi har vært i Oslo og mottatt utmerkelsen, og vi hadde også et innlegg om hvordan man skal lykkes på små steder, sier Romarheim.
 
Godt arbeidsmiljø
- Vi har en filosofi om at vi når langt med god norsk folkeskikk og et godt arbeidsmiljø. Arbeidsmiljøet er grunnmuren. Har de ansatte det godt på jobb vil man videreformidle dette til kundene, og det vil gi en naturlig og god service, sier Romarheim til firda.no.
 
Han legger til at utmerkelsen kom litt overraskende.
 
- Vi var klare over at vi gjør det bra og at vi har god kontroll på mange ting. At vi ble kåret som den beste restauranten i 2007 var likevel en veldig positiv overraskelse, sier Romarheim.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Vinmesse 11. mars i Oslo

Årets begivenhet: Flere hundre av de beste vinene fra mer enn 50 vinhus

Bli med på en fabelaktig vinmesse med en bredde du sjelden ser maken til. Smak flere hundre viner fra noen av verdens beste produsenter. Ta med en venn, kollega eller en du er glad i og bli med på årets store begivenhet for den vinintresserte. Les hele saken

Til toppen