Billetter til Taste of Oslo

Billetter til Taste of Oslo

Nå kan du som en av våre trofaste lesere sikre deg billetter til årets nye store matfestival - Taste of Oslo.
Redaksjonen
22 August 2013 - 16:10

Har du lyst til å bli med på den nye store matfestivalen, Taste of Oslo, som arrangeres på Kontraskjæret i Oslo den 29. august - 1. september?

Vi har nettopp avholdt en konkurranse om to gratis inngangsbilletter til denne verdensomspennende matfestivalen!

Men for deg som ikke vant billetter, men har lyst til å bli med på festivalen har du fortsatt muligheten.

Festival fire dager til ende

Vinnerene av konkurransen er nå trukket og kontaktet, men selv om du ikke skulle ha fått billetter har du fortsatt muligheten til å bli med!

Du kan nemlig kjøpe billetter til festivalen ved å klikke på lenken nedenfor!

Klikk her for å bestille billetter

Hva: Matfestivalen Taste of Oslo

Åpningstider: Torsdag 29. august 17:00 – 23:00 | Fredag 30. august 16:00 – 23:00 | Lørdag 31. august 12:00 – 17:00 & 18:00 – 23:00 | Søndag 1. september 14:00 – 21:00

Pris: kr 185,- pr. person (kr 220,- hvis du kjøper i døren)
Barn opptil 12 år: gratis inngang. Alder 12 - 16 ÅR: kr 75,- (kr. 90,- hvis du kjøper i døren)

Sted: Kontraskjæret, Oslo

Se programmet til Taste of Oslo

Denne konkurransen ble arrangert av Electrolux i samarbeid med Taste of Oslo og Apéritif.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her