Billig vinmark i Frankrike

Nå har du muligheten til å kjøpe deg litt billig vinmark i Frankrike.

Fenouilledes huser blant annet Maury og området er i ferd med å bli fransk katalonias svar på Priorato i Spania. Det blir gjerne sånn når kvaliteten på vinen stadig bedres og en kjenner som Jancis Robinson skriver varmt om området. En annen Master of Wine, Rosemary George, spår også at området har fremtiden foran seg.

Området nevnes i samme åndedrag som Pic St Loup i Languedoc og er av mange spådd en stor fremtid.

Kvalitet
Nå har du muligheten til å besøke området 16. og 17.april. Både for å få en rundtur, men også for å smake regionens viner.

Området har tidligere vært kjent for masseproduksjon til kooperativer, men i de siste årene har det kommet en bølge av små, kvalitetsorienterte vinmakere. Disse vinene begynner nå å få anerkjennelse. 

Potensiale
Jancis Robinson skriver blant annet at "området har så stort potensiale og karakter at det har trukket til seg investorer fra St. Emilion, Sør-Afrika, Tain I'Hermitage, The Hague, Châteauneuf-du-Pape, Pomerol og Rutland."
 
Fenouilledes har blant annet gamle grenache and carignan-stokker. Nå er deler av markene til salgs for 10.000 euro per hektar.

Tredobling?
Det er et ønske om utvikling som gjør at området nå ønsker at flere skal investere og spådommen er at investeringen kan doble eller tredoble seg i løpet av fem år.

Det er muligheter for å kjøpe på egenhånd eller jobbe sammen med lokale vinprodusenter.

Du kan sende en e-post til FIXME: Link format not implemented: <link> contact@fenouilledes-selection.com for flere opplysninger.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen