Bli med og smak rakefisk og akevitt

Vi kommer sent men forhåpentligvis godt tilbake med høstens tilbud. Vi har nemlig gleden av å invitere deg til en skikkelig interessant kveld men mye god rakefisk på tallerkenen og tilhørende akevitt i glasset. Rakefisk og akevitt ved de to desidert mest helfrelste misjonærene, Astri Riddervold og Halvor Heuch.

Riddervold er vår fremste ekspert på konservering av mat og dermed den som har mest kunnskap om delikatessen rakefisk. Hun vil fortelle oss hvordan denne spesielle konserveringsprosessen oppstod, hva som faktisk skjer med fisken og hva som må til for å få best mulig resultat.

Heuch er landets foreløpig eneste lovlige destillatør og ansvarlig for Arcus' brede akevittportefølje. Han er lidenskapelig opptatt av akevittene og deres bruksområder og vil fortelle oss hvilke som passer til rakefisk og hvilke som absolutt ikke gjør det. Heuch er ingen novise når det gjelder rakefisk siden han har fast plass i juryen for den årlige kåringen av beste rakefisk sammen med blant andre Astri Riddervold.

De spennende og lærerike innledningene avsluttes selvsagt med anledning til å smake et utvalg av årets beste rakefisk med tilbehør som hjemmebakt flatbrød, rømme og rødløk samt egnet akevitt- og ølfølge. Og da har vi fått et av de få gjenværende håndverksbryggeriene, nemlig Akershus Bryggeri, til å stille med sine utfordrere til rakefisken.

Pris kroner 250 alt inklusive for medlemmer samt ledsager. Kroner 400 for ikke-medlemmer. 14. november, kl. 17.30 hos Integris, Fyrstikkalléen 3 A

SlowFood Oslo takker IT-selskapet Integris som stiller sin kantine til disposisjon for anledningen.

Begrenset antall plasser. Meld deg derfor på snarest mulig til epost: slowfood@aperitif.no eller telefon 22 19 00 75, evt. faks 22 67 14 77.

Beløpet kan du betale på forhånd til konto 1594.23.47712

Med vennlig hilsen
Aase E. Jacobsen
For styringsgruppen i SlowFood Oslo

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen