Bli med på Matstreif i Oslo 8. til 10. juni

Sugen på litt eplechutney fra Hardanger? Eller kanskje reinsdyrsalami og økologisk parmesan av geitemelk?

Norge byr på mange smaker for den som åpner sansene og tør å prøve noe nytt. Matstreif - matfestivalen i Oslo som går av stabelen 8., 9. og 10. juni på Karl Johan og Universitetsplassen - samler et bredt spekter av nye og gamle smaksopplevelser fra hele landet.

Møt 120 produsenter
På Bondens Marked blir det mulig å både smake og kjøpe mer enn 120 lokalt produserte matvarer. Det er produsentene selv som tar turen til Oslo og de kan fortelle mer om det de lager til matglade forbipasserende.

Mange av produktene på årets Matstreif er økologiske - alt fra ulike sennepstyper, oster, kalvekjøtt, til honningdrops og iskrem.

Egen restaurant
I tillegg til matmarkedet skal Matstreif ha en egen restaurant på Universitetsplassen. Og for den som ikke får nok i løpet av dagen, stiller Grand Kafé med egen Matstreif-meny så lenge festivalen pågår.

For de minste også
Også de minste kan få testet smakssansene. Det blir eget smaksverksted for barn bak lukkede dører - voksne ingen adgang! De litt større kan delta i slaget om hvem som lager den beste pizzaen, i en storstilt pizzakonkurranse for ungdomsskoleelever.

NM for amatørkokk
Nettstedet aperitif.no arrangerer NM for amatørkokk på Universitetsplassen lørdag 9. juni klokka 14.00 Les mer her

Hvis du lurer på hva som rører seg i norsk matproduksjon for tiden, er opptatt av gode smaksopplevelser, lokal mat og unike nisjeprodukter, så er Matstreif stedet. Det beste av norsk matkultur samlet på ett brett. Skjerp smaksløkene og ta turen til Oslo sentrum i juni!

Bak arrangementet står Innovasjon Norge.

Les mer på www.matstreif.no

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen