Blir administrerende i Absolut

Ketil Eriksen fortsetter som øverste leder for The Absolut Company og blir nå administrerende direktør i The Absolut Company.

I forbindelse med Pernod Ricards oppkjøp av Absolut Vodka ble det stilt spørsmål om selskapet skulle flyttes ut av Sverige.
 
Nå er svarene klare. Hovedkontoret forblir i Stockholm og nordmannen Ketil Eriksen fortsetter som øverste leder for The Absolut Company.
 
Fortsetter i Sør-Sverige
Samtidig fortsetter de produksjonen i Sør-Sverige, som de alltid har gjort.
 
Ketil Eriksen har til nå vært president i V&S Absolut Spirits og blir nå administrerende direktør i The Absolut Company.
 
Tillit
- Det er en stor tillitserklæring å få fortsette som leder for Absolut Vodka. Det føles også som en anerkjennelse av at den strategien vi har fulgt de siste årene har vært en suksess. Med Pernod Ricard som eier og med deres unike distribusjonsnett i 70 land, har vi alle forutsetninger for en videre sterk vekst, sier Ketil Eriksen i en pressemelding.
 
Suksess
Absolut har vært en suksess siden starten i 1979 og selges i rundt 130 land. 500 000 flasker vodka produseres hver dag og 100 millioner liter Absolut Vodka selges i året.
 
Absolut ble kjøpt av Pernod Ricard av den svenske staten 24. juli i år. Pernod Ricard ble startet i 1975 og er ett av verdens største selskaper innen vin og brennevin. Blant deres kjente merkevarer finnes blant annet Jameson, Jacobss Creek, Havana Club, Chivas Regal, Martell, Beefeater og Kahlua.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen