Blir generalsponsor for Bocuse d'Or Norge

Thon sponser Bocuse d'Or Norge, som rydder opp hos Thon.

Thon Hotels blir generalsponsor for stiftelsen Bocuse d'Or. Det skriver hotellkjeden i en pressemelding få dager etter at det ble kjent at stiftelsen og dens leder, Eyvind Hellstrøm, skal rydde opp i Thon-hotellenes menyer.

- Vi er veldig stolte over samarbeidet, sier administrerende direktør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

- Vår ambisjon er å bli kokkenes førstevalg som hotellkjede. Vi vil benytte samarbeidet aktivt internt ved opplæring og motivasjon av egne ansatte, med fokus på våre Conference-hoteller. Vi tror at vi ved å introdusere våre kokker til miljøet rundt verdens beste kokker, vil bidra til økt inspirasjon og stolthet til kokkefaget.

- Dette er en viktig avtale for Bocuse d'Or, sier Svein Erik Renaa i Stiftelsen Bocuse d'Or Norge.

- Bocuse d'Or Norge har som overordnet mål å øke Norges renommé innen gastronomi, og Thon Hotels bidrar med denne avtalen i vårt målrettede arbeid på dette området.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Test 952 musserende og perlende viner fra hele verden

Dette er hva du kan velge mellom av bobler til jule- og nyttårsfeiringen

Utvalget av bobler på polet er enormt og det i alle prisklasser. Her finner du 952 viner i alle farger, formater, opprinnelser og kategorier. Alt fra fra champagne, cremant, prosecco, spumante, cava, sekt og andre typer tørrere boblevin som alle kan skaffes i tide til den store festen. Les hele saken

Til toppen