Bocuse d'Or Europe valgte Red & White

Red & White skal levere vin når europamesterskapet i kokkekunst for første gang arrangeres utenfor Frankrike.
Redaksjonen
18 Februar 2008 - 13:00

- Bocuse d`Or Europe 2008 er en fantastisk anledning til å profilere våre kvalitetsviner for et stort og viktig publikum. Samtidig får vi muligheten til å knytte enda tettere bånd til kundene våre gjennom de ulike arrangementene i forbindelse med konkurransen. Vi kommer til å stille med stort mannskap i Stavanger disse dagene, skriver Red & White i en pressemelding.
 
Naturlig valg
- Red & White er et naturlig valg, sier Eyvind Hellstrøm, som er president i Bocuse d'Or Europe.
 
Bagatelle-sjefen fremhever porteføljen med en lang rekke sentrale kvalitetsprodusenter fra de klassiske vinområdene.
 
- Det er slike viner som muliggjør store mat- og vinkombinasjoner. Dessuten er dette en gjeng med svært kunnskapsrike og profesjonelle entusiaster, sier Hellstrøm.
 
Mekka
- Vi i Bocuse d'Or-komiteen ser fram til et godt og hyggelig samarbeid, også her. Stavanger blir i løpet av noen sommerdager det kulinariske Mekka i verden og 20 tilreisende delegasjoner kommer for å bli inspirert, sier han.
 
- Dette kulinariske showet kommer til å bli en suksess, ikke minst på grunn av all entusiasmen fra våre samarbeidspartnere, sier Hellstrøm.
 
Unik mulighet
- Vi gleder oss over denne avtalen, sier Eidis W. Biehler på Bocuse d'Or-kontoret i Lyon.
 
- Bocuse d'Or Europe 2008 er en unik mulighet for bedrifter som ønsker å være i teten blant det som foregår innenfor det kulinariske miljø og derfor er vi glade for at Red & White er blant samarbeidspartnere til konkurransen. Bocuse d'Or Europe ser etter samarbeidspartnere som er dynamiske og som tror på at Norge kan vise resten av Europa at vi er et kulinarisk knutepunkt. Gjennom samarbeidet med Red & White får vi muligheten til å vise frem de gode kombinasjonene av retter basert på norske råvarer og et utvalg av noe av det beste Frankrike har å by på av vin, sier hun.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne middagen lager du på 15 minutter - og får julestemning på kjøpet
Dagens rett

Denne middagen lager du på 15 minutter - og får julestemning på kjøpet

Vi er midt i juleinnspurten, og da er dette lettlagde middagsforslaget med risotto og julepålegg eller rester perfekt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her