Bocuse d'Or Europe valgte Red & White

Red & White skal levere vin når europamesterskapet i kokkekunst for første gang arrangeres utenfor Frankrike.

- Bocuse d`Or Europe 2008 er en fantastisk anledning til å profilere våre kvalitetsviner for et stort og viktig publikum. Samtidig får vi muligheten til å knytte enda tettere bånd til kundene våre gjennom de ulike arrangementene i forbindelse med konkurransen. Vi kommer til å stille med stort mannskap i Stavanger disse dagene, skriver Red & White i en pressemelding.
 
Naturlig valg
- Red & White er et naturlig valg, sier Eyvind Hellstrøm, som er president i Bocuse d'Or Europe.
 
Bagatelle-sjefen fremhever porteføljen med en lang rekke sentrale kvalitetsprodusenter fra de klassiske vinområdene.
 
- Det er slike viner som muliggjør store mat- og vinkombinasjoner. Dessuten er dette en gjeng med svært kunnskapsrike og profesjonelle entusiaster, sier Hellstrøm.
 
Mekka
- Vi i Bocuse d'Or-komiteen ser fram til et godt og hyggelig samarbeid, også her. Stavanger blir i løpet av noen sommerdager det kulinariske Mekka i verden og 20 tilreisende delegasjoner kommer for å bli inspirert, sier han.
 
- Dette kulinariske showet kommer til å bli en suksess, ikke minst på grunn av all entusiasmen fra våre samarbeidspartnere, sier Hellstrøm.
 
Unik mulighet
- Vi gleder oss over denne avtalen, sier Eidis W. Biehler på Bocuse d'Or-kontoret i Lyon.
 
- Bocuse d'Or Europe 2008 er en unik mulighet for bedrifter som ønsker å være i teten blant det som foregår innenfor det kulinariske miljø og derfor er vi glade for at Red & White er blant samarbeidspartnere til konkurransen. Bocuse d'Or Europe ser etter samarbeidspartnere som er dynamiske og som tror på at Norge kan vise resten av Europa at vi er et kulinarisk knutepunkt. Gjennom samarbeidet med Red & White får vi muligheten til å vise frem de gode kombinasjonene av retter basert på norske råvarer og et utvalg av noe av det beste Frankrike har å by på av vin, sier hun.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen