Bocuse d'Or Europe valgte Red & White

Red & White skal levere vin når europamesterskapet i kokkekunst for første gang arrangeres utenfor Frankrike.
Redaksjonen
18 Februar 2008 - 13:00

- Bocuse d`Or Europe 2008 er en fantastisk anledning til å profilere våre kvalitetsviner for et stort og viktig publikum. Samtidig får vi muligheten til å knytte enda tettere bånd til kundene våre gjennom de ulike arrangementene i forbindelse med konkurransen. Vi kommer til å stille med stort mannskap i Stavanger disse dagene, skriver Red & White i en pressemelding.
 
Naturlig valg
- Red & White er et naturlig valg, sier Eyvind Hellstrøm, som er president i Bocuse d'Or Europe.
 
Bagatelle-sjefen fremhever porteføljen med en lang rekke sentrale kvalitetsprodusenter fra de klassiske vinområdene.
 
- Det er slike viner som muliggjør store mat- og vinkombinasjoner. Dessuten er dette en gjeng med svært kunnskapsrike og profesjonelle entusiaster, sier Hellstrøm.
 
Mekka
- Vi i Bocuse d'Or-komiteen ser fram til et godt og hyggelig samarbeid, også her. Stavanger blir i løpet av noen sommerdager det kulinariske Mekka i verden og 20 tilreisende delegasjoner kommer for å bli inspirert, sier han.
 
- Dette kulinariske showet kommer til å bli en suksess, ikke minst på grunn av all entusiasmen fra våre samarbeidspartnere, sier Hellstrøm.
 
Unik mulighet
- Vi gleder oss over denne avtalen, sier Eidis W. Biehler på Bocuse d'Or-kontoret i Lyon.
 
- Bocuse d'Or Europe 2008 er en unik mulighet for bedrifter som ønsker å være i teten blant det som foregår innenfor det kulinariske miljø og derfor er vi glade for at Red & White er blant samarbeidspartnere til konkurransen. Bocuse d'Or Europe ser etter samarbeidspartnere som er dynamiske og som tror på at Norge kan vise resten av Europa at vi er et kulinarisk knutepunkt. Gjennom samarbeidet med Red & White får vi muligheten til å vise frem de gode kombinasjonene av retter basert på norske råvarer og et utvalg av noe av det beste Frankrike har å by på av vin, sier hun.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne
Dagens rett

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne

Ta for deg av julespesialitetene og lag en superrask hverdagsrett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her