Brand Partners arrangerer Dubonnet-konkurranse

Send inn din cocktail- eller longdrinkresept med Dubonnet innen 1. juni og du er med i trekningen av en konkurranse der vinneren får en tur for to til Marseilles og Thuir. Brett opp ermene og miks deg til Frankrike!
Redaksjonen
06 Mai 2003 - 02:00

Kun produkter fra Brand Partners' portefølje kan benyttes. Husk å oppgi arbeidssted samt navn på drinken.

Dommerpanelet vil være fra Den Norske Vinkelnerforening. Vinneren premieres med en tur for to til Marseilles og Thuir, med besøk hos Dubonnet. Rettighetene til vinnerdrinken tilfaller Brand Partners AS.

Ønsker du å få tilsendt reseptskjema kan du ringe 21 50 18 50
eller sende en mail til: brandpartners@brandpartners.no

Resepten sendes til:
Brand Partners AS
P.O. Box 386 Skøyen
0213 Oslo

Fax: 21 50 18 41

Dubonnet er en aromatisert svakvin fremstilt av hvite og røde muskatdruer. Vinen blir tilsatt en blanding av kinabark, appelsinskall, kanel og andre krydder før den lagres på eikefat i opptil to år. Dette skal sikre den fyldige smaken fra de naturlige ingrediensene. Dubonnet er kanskje mest kjent som en aperitiff som drikkes bar, men det finnes også store muligheter når det gjelder "mixability".

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her