Bygger hotell til 400 millioner

Investor Stig Fische har klokkertro på beliggenheten til Støtvik Hotell i Larkollen. Han tror investeringen på 400 millioner kroner blir lønnsom.
Redaksjonen
09 Juni 2008 - 15:00

Trondheims-investoren Stig Fische vil rive dagens hotellbygg for å bygge et nytt storhotell i klassisk monumental stil.
 
Kontrakten ble underskrevet i april. Hotellet har i dag 55 rom, men det er først når driftsavtalen med selskapet Ebes går ut i oktober 2010 at Fische kan få realisert sine utbygningsplaner.
 
Storslått
Mellom fire og seks arkitektkontorer blir invitert til å delta i en arkitektkonkurranse på prosjektet.
 
- Dette skal bli et bygg som folk skal kunne reise til bare for å nyte synet av det, sier Fische til Moss avis.
 
75 leiligheter
Hotellet vil bli basert på sale/leaseback-prinsippet hvor anlegget bygges opp som frittstående leiligheter som eierne leier tilbake til hotellet utenom sommersesongen.
 
- Jeg regner med å bygge 75 leiligheter på mellom 70og 100 kvadratmeter som gjøres om til 150 rom når de brukes av hotellet. I tillegg kan det bli aktuelt å bygge noen rene hotellrom, sier Fiche som har 13 mål strandeiendom til rådighet for sine utbyggingsplaner.
 
Konferanser
Det er primært som et kurs- og konferansested at Fische ønsker å bygge driften av det nye hotellet på.
 
- Eiendommens flotte beliggenhet ved Oslofjorden, nærheten til Moss Lufthavn Rygge og Evje golfbane samt den korte avstanden til Oslo, gjør at jeg tror dette vil være et godt prosjekt, sier Stig Fische.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Mont d'Or er osten som smelter Norge
+

Mont d'Or er osten som smelter Norge

Vacherin Mont d’Or er den franske osten som har fått sitt eget ritual på linje med lutefisk og rakefisk. Og Norge leder an i «hysteriet» til de grader at det vekker oppmerksomhet i andre land.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel
+
Tester

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel

Men det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før
Dagens rett
Innbakt kremet kyllinggryte

Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før

Gjør stas på søndagsmiddagen og følg denne oppskriften på en kyllinggryte litt utenom det vanlige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Prøv en ny vri på blåskjellene: gratiner dem som i Provence
Dagens rett

Prøv en ny vri på blåskjellene: gratiner dem som i Provence

Blåskjell er lett å ty til når du er fysen på noe ekstra godt midt i uka. Hva med å gratinere dem som i denne oppskriften?

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Mont d'Or er osten som smelter Norge
+

Mont d'Or er osten som smelter Norge

Vacherin Mont d’Or er den franske osten som har fått sitt eget ritual på linje med lutefisk og rakefisk. Og Norge leder an i «hysteriet» til de grader at det vekker oppmerksomhet i andre land.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel
+
Tester

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel

Men det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp fra Bordeaux' østside
+
Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside

5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Tapasbollene kan også lages av kylling
Dagens rett

Tapasbollene kan også lages av kylling

Saftige kjøttboller hører hjemme på et hvert tapasbord og er perfekt fredagssnack. De kan fint lages av kyllingkjøttdeig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før
Dagens rett
Innbakt kremet kyllinggryte

Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før

Gjør stas på søndagsmiddagen og følg denne oppskriften på en kyllinggryte litt utenom det vanlige.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her