Bygger hotell til 400 millioner

Investor Stig Fische har klokkertro på beliggenheten til Støtvik Hotell i Larkollen. Han tror investeringen på 400 millioner kroner blir lønnsom.
Redaksjonen
09 Juni 2008 - 15:00

Trondheims-investoren Stig Fische vil rive dagens hotellbygg for å bygge et nytt storhotell i klassisk monumental stil.
 
Kontrakten ble underskrevet i april. Hotellet har i dag 55 rom, men det er først når driftsavtalen med selskapet Ebes går ut i oktober 2010 at Fische kan få realisert sine utbygningsplaner.
 
Storslått
Mellom fire og seks arkitektkontorer blir invitert til å delta i en arkitektkonkurranse på prosjektet.
 
- Dette skal bli et bygg som folk skal kunne reise til bare for å nyte synet av det, sier Fische til Moss avis.
 
75 leiligheter
Hotellet vil bli basert på sale/leaseback-prinsippet hvor anlegget bygges opp som frittstående leiligheter som eierne leier tilbake til hotellet utenom sommersesongen.
 
- Jeg regner med å bygge 75 leiligheter på mellom 70og 100 kvadratmeter som gjøres om til 150 rom når de brukes av hotellet. I tillegg kan det bli aktuelt å bygge noen rene hotellrom, sier Fiche som har 13 mål strandeiendom til rådighet for sine utbyggingsplaner.
 
Konferanser
Det er primært som et kurs- og konferansested at Fische ønsker å bygge driften av det nye hotellet på.
 
- Eiendommens flotte beliggenhet ved Oslofjorden, nærheten til Moss Lufthavn Rygge og Evje golfbane samt den korte avstanden til Oslo, gjør at jeg tror dette vil være et godt prosjekt, sier Stig Fische.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Ukens kake

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost

Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her