Choice overtar driften av Hotel Twentyseven

Norskeide Choice Hotels Scandinavia AS har inngått en 20-årig leieavtale med Pandox AB om operativ drift av Hotel Twentyseven i København.

Choice overtok driften av hotellet 1. juli og vil fra 1. oktober markedsføre det under navnet Clarion Collection Hotel 27.
 
Glade og stolte
- For Clarion Collection er det sjelden vi finner et hotell som allerede til de grader etterlever våre egne kjerneverdier; vennskap, individualitet og skandinavisk livsstil. Vi er glade og stolte over at Pandox AB anser Clarion Collection som det brand som passer hotel Twentyseven best, og lover å ta vare på det fantastiske utgangspunktet de sammen med alle som arbeider ved hotellet har skapt, sier Svein Arild Mevold, som er direktør for Clarion Collection Hotels til boarding.no.
 
Midt i byen
- Hotel Twentyseven regnes nå som et av de ledene lifestyle-hotellene i København, og er blant annet kjent for sin Honey Ryder Coctail Lounge, Absolut Icebar Copenhagen og The Wine Room. Hotellet har 200 rom og ligger midt i hjertet av København, rett ved Rådhusplassen, sier Mevold.
 
Totalrenovert
Pandox AB, kjøpte Hotel Twentyseven høsten 2005, og har de siste årene foretatt en totalrenovering av eiendommen. Alle rommene er designet i skandinavisk stil med fokus på komfort, funksjonalitet og finesser.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen