Choice utvikler miljøledelse

Petter Stordalen og Choice Hotels Scandinavia tar sikte på å ha alle sine hoteller miljøsertifisert innen utgangen av 2009. I går skrev selskapet avtale med Det Norske Veritas.
Redaksjonen
13 November 2007 - 14:30

Choice Hotels signerte en kontrakt med Det Norske Veritas (DNV) som handler om sertifisering i henhold til den internasjonale miljøstandarden ISO 14001.
 
Et strategisk samarbeid mellom Choice og DNV skal gjennomføres. Miljøledelse og kompetanseutvikling er sentrale elementer. Hotellkjeden har høye ambisjoner og ser store muligheter i et strategisk samarbeid med DNV.
 
Eget ansvar
Choice skal selv utvikle miljøstyringssystemet for hotellene, og DNV vil deretter gjennomføre en uavhengig revisjon for å vurdere om kravene i miljøstandarden er ivaretatt og implementert.
Arbeidet med å utvikle prosedyrene for miljøarbeidet i Choice er allerede kommet godt i gang. Miljøsertifiseringen av hoteller skal starte tidlig 2008, og Choice har som mål å ha alle hotellene miljøsertifisert innen utgangen av 2009.
 
Flere ordninger
- Det finnes flere gode miljømerkeordninger som dokumenterer et selskaps miljøarbeid. Vi har valgt det internasjonalt anerkjente ISO 14001 fordi det passer best for de visjoner og aktiviteter selskapet skal iverksette, sier eier og styreleder Petter A. Stordalen.
 
Fokus
- Choice Hotels Scandinavia har gjennom mange år hatt fokus på å redusere bruk av energi, vann og kjemikalier. Vi har tatt beslutningen om at vi skal bli et ledende hotellselskap på miljøsiden. Vi skal også være en motivasjon for andre hotellkjeder og selskaper slik at det blir en god konkurranse om å være best. For oss har det vært naturlig å velge DNV, som er et av verdens største og mest anerkjente sertifiseringsselskaper, fortsetter han.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier
Dagens rett

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier

Her i form av smaksrik og marinert breiflabb på en krydret og aromatisk kokossuppe som kan serveres varm eller kald.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med dette til middag blir helgen minneverdig
Dagens rett
Teriyakibiff

Med dette til middag blir helgen minneverdig

Denne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Ukens drink

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien

Med den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake
Ukens kake

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake

Den er både forseggjort og særdeles velsmakende. Spesielt om du bruker egne solbær.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier
Dagens rett

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier

Her i form av smaksrik og marinert breiflabb på en krydret og aromatisk kokossuppe som kan serveres varm eller kald.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med dette til middag blir helgen minneverdig
Dagens rett
Teriyakibiff

Med dette til middag blir helgen minneverdig

Denne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut
+
Godbiter i pollisten

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut

Innholdet er fascinerende og absolutt noe for seg selv i australsk sammenheng, og mannen som har gitt navn til dem, lever opp til inntrykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
+
Ukens vin

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene

En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri
Matkurs og vinkurs
Winedinner 03. september i Oslo

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri

Nyt 10 smakfulle småretter og 6 nøye utvalgte viner – alt satt sammen med kjærlighet for å gi deg en kveld du sent vil glemme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Ukens drink

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien

Med den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her