City Living Hotels til Rana

I løpet av våren blir det igjen hotelldrift på Holmen i Mo i Rana. Hotellet blir en del av den trondheimsbaserte kjeden City Living Hotels.

Det har vært planer om å bygge om hotellet til leiligheter, men disse planene er nå lagt på is. I stedet blir det hotelldrift i bygget igjen. Det sier hotelldirektør Tor Eirik Hagan i City Living Hotels. Selskapet har to hoteller i Trondheim og åpner et nytt i Tromsø om få dager.
 
Potensiale
Bak kjeden står eiendomselskapet Real Invest, som også eier Holmen hotell.
 
City Living-hotellene tilbyr hotellrom til lavpris, også for lengre opphold.
 
- Vi tar blant annet sikte på å gi et tilbud til folk som oppholder seg i Rana over tid i jobbsammenheng, samtidig som vi også tilbyr rom over natten. Det er stor virksomhet, blant annet i industrien i Rana, så vi ser absolutt et potensiale for denne typen tilbud i byen, sier Hagan til Rana Blad.
 
Det er ikke er store investeringer som må gjøres før dørene kan åpnes, men det skal blant annet bygges kjøkken og vaskerom for selvbetjening for beboerne.
 
Lavpris
- Vi skal verken servere frokost, eller ha andre typer servering i hotellet. Gjestene får muligheten til å stelle for seg selv i stedet. Dette og redusert bemanning ellers, blant annet med kortere åpningstid i resepsjonen, gjør at vi kan tilby lave priser. Det har vist seg i Trondheim at dette er et tilbud som folk gjerne vil ha, sier Hagan.
 
Planen er at hotellet skal være i drift i senest i mai.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen