City Living Hotels til Rana

I løpet av våren blir det igjen hotelldrift på Holmen i Mo i Rana. Hotellet blir en del av den trondheimsbaserte kjeden City Living Hotels.
Redaksjonen
05 Februar 2008 - 09:00

Det har vært planer om å bygge om hotellet til leiligheter, men disse planene er nå lagt på is. I stedet blir det hotelldrift i bygget igjen. Det sier hotelldirektør Tor Eirik Hagan i City Living Hotels. Selskapet har to hoteller i Trondheim og åpner et nytt i Tromsø om få dager.
 
Potensiale
Bak kjeden står eiendomselskapet Real Invest, som også eier Holmen hotell.
 
City Living-hotellene tilbyr hotellrom til lavpris, også for lengre opphold.
 
- Vi tar blant annet sikte på å gi et tilbud til folk som oppholder seg i Rana over tid i jobbsammenheng, samtidig som vi også tilbyr rom over natten. Det er stor virksomhet, blant annet i industrien i Rana, så vi ser absolutt et potensiale for denne typen tilbud i byen, sier Hagan til Rana Blad.
 
Det er ikke er store investeringer som må gjøres før dørene kan åpnes, men det skal blant annet bygges kjøkken og vaskerom for selvbetjening for beboerne.
 
Lavpris
- Vi skal verken servere frokost, eller ha andre typer servering i hotellet. Gjestene får muligheten til å stelle for seg selv i stedet. Dette og redusert bemanning ellers, blant annet med kortere åpningstid i resepsjonen, gjør at vi kan tilby lave priser. Det har vist seg i Trondheim at dette er et tilbud som folk gjerne vil ha, sier Hagan.
 
Planen er at hotellet skal være i drift i senest i mai.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag disse saftige og superenkle lammebollene til ukas avslutninger
Dagens rett

Lag disse saftige og superenkle lammebollene til ukas avslutninger

Disse kjøttbollene gjør stor lykke på tapasbordet og er enkle å frakte med seg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her