Coca-Cola light med sitronsmak

I disse dager kommer den nyeste satsingen fra Coca-Cola i norske butikker - Coca-Cola light lemon. Nyheten ble lansert i Danmark og Sverige tidligere i år, og nå står endelig Norge for tur.

- Vi har sett at mange liker å legge en sitronskive i glasset med Coca-Cola light. For disse er denne nyheten et perfekt valg. Coca-Cola light lemon kombinerer den karakteristiske Coca-Cola smaken med smaken av frisk sitron, sier Stein Rømmerud, informasjonssjef i Coca-Cola Norge AS. Dessuten har et stort antall forbrukere spurt oss om når Coca-Cola light lemon kommer på det norske markedet, de har smakt den i utlandet og vil gjerne ha den her til lands også.

Light-markedet opp 7,3 prosent hittil i år
Salget av sukkerfri brus økte med 3,4 prosent i februar, og har dermed økt med 7,3 prosent hittil i år sammenlignet med samme periode i fjor. Coca-Cola light er et av de merkene med sterkest vekst.

Coca-Cola light ble lansert i USA i 1982, i Norge i 1983 og ble relansert med ny smak i mars 2002.

Coca-Cola light lemon var den første brusen med sitronsmak i cola-segmentet da den ble lansert i USA i oktober 2001. Halvlitersflaskene kommer i de første butikkene i dag, 2. april, mens 1,5-liters flaskene vil være i salg fra mai.

Alt i følge en pressemelding fra Coca-Cola Norge AS.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen