Coca light får Gaultier-look

Coca light får Gaultier-look

Nå designer moteikonet brusflasker.

Den kjente franske motedesigneren Jean Paul Gaultier er hyret som den nye kreative direktøren for Coca-Cola light i 2012. Og nå avdukes moteikonets nye flaskekolleksjon, skriver brusgiganten i en pressemelding.

Flaskekolleksjonen har fått navnet «Night & Day» og skal trekke linjene til Gaultiers berømte signaturdesign. «Night»-flasken har en sexy rockejente stil, med et korsett som minner om Gaultiers catwalkshow og ikoniske kjegle-BH, mens «Day»-flasken er inspirert av Jean Paul Gaultiers signatur – Breton-striper.

LES OGSÅ: Brusgiganter endrer oppskriften

«Night and Day»-flaskene blir tilgjengelige i ni europeiske land, Norge inkludert, fra april 2012. Senere i år vil en tredje flaske, «Tattoo», komme på markedet.

I Norge vil «Night»-flasken være tilgjengelig på utvalgte serverings- og utsalgssteder fra august og september, mens «Day»-flasken vil bli å finne i et lite og eksklusivt antall i spesielle sammenhenger.

Forsiden akkurat nå

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen