Cocktailfest i sør

Cocktailfest i sør

Glad i cocktails? Da er Kristiansand stedet å være neste helg.

11 barer er med når Cocktails in the City inviterer til en helg i cocktailens tegn 8. og 9. september.

– Her skal det shakes, muddles og nytes, lover arrangør Rune Salomonsen. Barakademiet-sjefen startet Cocktails in the City for 10 år siden, og feirer med å bringe cocktailen ut til hele landet.

– Etter en flott start i Stavanger i mars, planlegger vi CITC i Haugesund i februar/mars 2013. Etter det drar vi til Bergen, Trondheim, Oslo og Tromsø, men først: Kristiansand!

I sørlandsbyen deles alle deltakere som vil bli guidet til Kristiansands cocktailbarer. Der skal det presenteres kjente og nye cocktails – og alle deltakere får jobben som meddommer når kveldens beste signaturdrink skal kåres.

Barene som deltar er Bakgården Bar, Tollboden, Kick Café, Bølgen & Moi, Havana etc, Cafe Altantis, Herlig Land, Frk Larsen & Hjem Cocktailbar, Club Clarion, Loungebar 1 og Barakademiet. Påmelding skjer på www.cocktailsinthecity.no .

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen