Premien var et stipend på 25.000 kroner samt konkurransens Linie-trofé. I tillegg har han en plass i juryen under neste års Linie Award.
Skeie var juryformann i årets konkurranse. Der satt også fjorårets vinner, Petter Beyer, samt de kjente nordiske kokkene Per Hallundbæk, Michael Bjørklund og Magnus Ek.
Halvor Heuch, destillatør hos Arcus og Norges fremste akevittekspert, var i år som tidligere år et selvskrevent jurymedlem.
Juryen mener Hellstrøm har gjort en uvurderlig innsats for å øke nordmenns kunnskap om og interesse for nordisk kvalitetsmat og -drikke.
Den nordiske kokkekonkurransen Linie Award er en konkurranse for unge lovende kokker, der oppgaven er å fremme bruken av nordiske råvarer og utvikle et nytt, spennende og innovativt nordisk kjøkken.
Årets konkurranse var den sjette i rekken, arrangert av Arcus og Kulinarisk Akademi.
Foto: Arcus og Roger Kolbu