Dansk design i ny innpakning

Dersom du er en av de mange som er opptatt av design i hjemmet, er Stelton et velkjent merke. Her finner du sommerens heteste gaver til brudeparet eller til deg selv.

Både klassisk og nyskapende er hva Stelton lanserer på det norske markedet i disse dager. Det danske firmaet har siden 1960 kunnet tilby det beste av skandinavisk design, ikke minst gjennom sitt samarbeide med Arne Jacobsen.
 
Nå kan det trauste, men akk så gode norske grovbrødet, få en innpakning og presentasjon som det fortjener.
 
Klaus Rath har designet en ny, multifunksjonell brødpose - utformet i matvaregodkjent bomull i høyeste kvalitet og med innlagt filt. Ved å brette ned posen kan den brukes som et serveringsfat og enkelt lukkes igjen etter bruk med de isydde magnetene som gjør at du kan oppbevare bakevarene friske og sprø i lang tid. Posen kommer i fire forskjellige fargekombinasjoner og veiledende pris er kroner 199.
 
En klassiker fra Stelton er Erik Magnussens sylinderformede termokanne som har vært på markedet siden 1977. Den opprinnelige kannen i stål var en arvtager etter Arne Jacobsen sin serie Cylinda, og har blitt en klassiker i seg selv. Nå kommer den i tre nye sterke farger; mintgrønn, lys rosa og aquamarine - alt til den nette sum av kroner 599. Til høsten vil kolleksjonen bli utvidet med flere farger.

Stelton sine produkter finnes hos velassorterte gave- og kjøkkenutstyrsbutikker.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen