Delikatesser i Trondheim

Calle Fegth ved Credo i Trondheim åpner delikatesseforretning.

- Dette er noe vi har tenkt på lenge. Trondheim trenger et delikatessetilbud og da vi kom på at det var ledige lokaler i Ravnkloa Kjøtt fant vi nøkkelen til løsningen, sier deleier og daglig leder Calle Fegth ved Credo.
 
Kjøkkensjef Tobias Aune og Jonny Snorkel Formgivingslab er med på eiersiden i det nystartede aksjeselskapet Munkegata Delikatesse. Det er dette som skal stå bak driften av Ravnkloa.
 
Peder Rafnklau
Navnet forretningen blir Rafnklau Delikatessehandel. Det kommer fra Peder Rafnklau. Dette er mannen som opprinnelig skal ha gitt navn til Ravnkloa.
 
- Det bør være naturlig for Trondheim å ha en slags «saluhall». Alle store byer i Norge har delikatessebutikker, bare ikke Trondheim. Stavanger har tre, og Tromsø fikk nylig sin andre. Det var vel noe slikt dette som var ønsket den gangen Ravnkloa åpnet. Derfor var det heller ingen tung prosess for å få alle avtaler på plass, sier Calle Fegth til Adressa.no.
 
Kvalitetskrav
Mandag 26. november skal folkene bak disken i Rafnklau Delikatessehandel tilby kundene utvalgte kjøttprodukter, egenproduserte delikatesser, oster, økologisk frukt og grønnsaker, oljer, vineddik og annet godt - i tillegg til mest mulig lokale varer, om de klarer å oppfylle Credo-gjengens strenge kvalitetskrav.
 
- Det blir bare produkter vi kan gå god for selv. Når du har vært inne i Ravnkloa skal du ikke trenge å gå noe annet sted, sier Calle Fegth.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen