Den store matfesten

24.- 29. august kaster ålesunderne alt de har i hendene og feirer den gode maten sammen med tusenvis av gjester fra det ganske land. Finalen er NM i kokkekunst hvor landets dyktigste kokker slåss om denne gjeve tittelen.

Matfesten i Ålesund er bredt anlagt med tilbud til liten og stor, til amatører og profesjonelle. At det blir moro er sikkert, det eneste ingen kan garantere er at været holder.

Men det håper nok arrangørene på for de mange utendørsaktiviteter som stort grønnsaks- og fisketorg på åpningsdagen og deretter daglig grilling i sentrumsgatene samt ikke minst smake på Norges største pizza. Været er imidlertid ingen hindring, for de fleste arrangementene er innendørs.

Mens bransjefolket følger de daglige seminarene eller deltar i de mange konkurransene med NM i kokkekunst som høydepunktet, kan matglade amatører være med på mer praktisk orienterte arrangementer som soppkokekurs, kokkeknivkurs eller espressokurs, følge med på den lokale varianten av kokkekamp eller smake på ulike typer av sushi. Mer detaljert informasjon om programmet og festivalen finner du her:

www.matfestivalen.no

Foto: Den Norske Matfestival i Ålesund

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen