Dalseg Promotions leverandører av bordvin fra de viktigste områdene er: J.P. Vinhos fra Minho, Setúbal og Alentejo, Casa Cadaval fra Ribatejo, Quinta de Pancas fra Estremadura og Luís Pato fra Bairrada. - I Douro er vi så heldige å samarbeide med oppleverandører som Quinta do Crasto og Quinta do Côtto som leverer både bordvin og portvin av ypperste kvalitet, samt den utrolig spennende portvinsprodusenten Churchill Graham. Ingenting kommer opp mot Moscatel de Setúbal til sjokolade-, frukt- og mandeldesserter, sier Vibeke S. Dalseg og fortsetter: Fra 1. mars har vi valgt å introdusere Manzanilla la Gitana, Spanias mest solgte manzanilla - en herlig sherry som produseres av Hidalgo i samarbeide med Cristiano van Zeller fra Quinta do Crasto. Det moderne Portugal er egne druesorter, nytt utstyr og topp ekspertise bygget på gammel tradisjon.
Det beste fra PORTUGAL
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
La deg inspirere til å bli lefsebaker
Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Be inn på en fyldig elggryte
Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Slik har du ikke smakt klippfisk før
I dag gir vi deg kanskje den beste oppskriften på hvordan du skal servere klippfisk.
Les hele sakenLa deg inspirere til å bli lefsebaker
Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Lær mer om rødvin
Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Be inn på en fyldig elggryte
Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.
Les hele saken