Dalseg Promotions leverandører av bordvin fra de viktigste områdene er: J.P. Vinhos fra Minho, Setúbal og Alentejo, Casa Cadaval fra Ribatejo, Quinta de Pancas fra Estremadura og Luís Pato fra Bairrada. - I Douro er vi så heldige å samarbeide med oppleverandører som Quinta do Crasto og Quinta do Côtto som leverer både bordvin og portvin av ypperste kvalitet, samt den utrolig spennende portvinsprodusenten Churchill Graham. Ingenting kommer opp mot Moscatel de Setúbal til sjokolade-, frukt- og mandeldesserter, sier Vibeke S. Dalseg og fortsetter: Fra 1. mars har vi valgt å introdusere Manzanilla la Gitana, Spanias mest solgte manzanilla - en herlig sherry som produseres av Hidalgo i samarbeide med Cristiano van Zeller fra Quinta do Crasto. Det moderne Portugal er egne druesorter, nytt utstyr og topp ekspertise bygget på gammel tradisjon.
Det beste fra PORTUGAL
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Har du ikke fått nok ribbe?
Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Årets juledessert bygges i høyden
Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.
Les hele sakenEvents single
Har du ikke fått nok ribbe?
Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Årets juledessert bygges i høyden
Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Lag en vri på gravlaksen
Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.
Les hele saken