Det blåser i Son

Bare to måneder etter oppstart blåser det på Quality Spa & Resort Son.
Redaksjonen
08 Januar 2009 - 14:00

Etter to gode måneder med tanke på omsetning har finanskrisen vist seg frem.
 
Hotellinvestor Nils Gevelt er redd for at konferansemarkedet skal svikte.
 
Store kostnader
- Ingen tjener penger på nybygde hoteller første og andre driftsår. Vi har bygd og satset, og selvsagt hatt store kostnader, sier Nils Gevelt til Sarpsborg Arbeiderblad.
 
I første omgang er det de to Quality-hotellene i Son og Strömstad, som begge drives av Gevelts firma Nordic Resort, som har merket finanskrisen.
 
Gevelt bekrefter at han ikke tjener penger på hotellsatsingen. Etter få ukers drift i Son mener han at det er konferansemarkedet som blir den største utfordringen i år.
 
- Store bedrifter kutter hardt i pengebruken på konferanser, sier han.
 
Oppsigelser
Når det gjelder privatmarkedet regner Son-hotellet bare med en liten nedgang.
 
- I tøffe tider blir nok beliggenheten veldig viktig for det enkelte hotell, sier Gevelt, og sikter til spa-hotellenes praktfulle beliggenhet ved sjøen.
 
16 uten jobb
Ved Quality-hotellet i Strömstad er allerede 16 personer sagt opp. Gevelt betegner hotellet som overbemannet. Son hotell skal bare være rammet av en halv stilling så langt.
 
- Oppsigelser er selvsagt leit, men vi må forberede oss på å møte de tidene vi tror kommer, sier hotelldirektør ved Son hotell, Marit Bjørnland til SA.
 
Son Spa er allerede godt i gang med kampanjer rettet mot både det private marked og aktuelle konferansekandidater.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier
Dagens rett

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier

Her i form av smaksrik og marinert breiflabb på en krydret og aromatisk kokossuppe som kan serveres varm eller kald.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med dette til middag blir helgen minneverdig
Dagens rett
Teriyakibiff

Med dette til middag blir helgen minneverdig

Denne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Ukens drink

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien

Med den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake
Ukens kake

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake

Den er både forseggjort og særdeles velsmakende. Spesielt om du bruker egne solbær.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier
Dagens rett

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier

Her i form av smaksrik og marinert breiflabb på en krydret og aromatisk kokossuppe som kan serveres varm eller kald.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med dette til middag blir helgen minneverdig
Dagens rett
Teriyakibiff

Med dette til middag blir helgen minneverdig

Denne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut
+
Godbiter i pollisten

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut

Innholdet er fascinerende og absolutt noe for seg selv i australsk sammenheng, og mannen som har gitt navn til dem, lever opp til inntrykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
+
Ukens vin

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene

En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri
Matkurs og vinkurs
Winedinner 03. september i Oslo

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri

Nyt 10 smakfulle småretter og 6 nøye utvalgte viner – alt satt sammen med kjærlighet for å gi deg en kveld du sent vil glemme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Ukens drink

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien

Med den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her