Det skal lukte svidd i «konkurslokalene»

Kjøkkensjef og kokk åpner steakhouse i belastede lokaler.

Kjøkkensjefen og en kokk ved Hotel Central på Elverum satser for seg selv med en grillrestaurant hedmarksbyen. De lar seg ikke skremme av en lang serie konkurser i lokalene.

- Dette blir en helt annen type restaurant, og noe midt mellom TGI Friday's og Big Horn. Et lite steakhouse vil jeg kalle det, sier Roar Bernhus (35) til Østlendingen.

Elverumsingen er i dag kjøkkensjef ved Hotel Central, der Jimmy Ljungqvist (38) er kokk. Tredjemann på laget, Per Kristoffer Nordseth Gundersen (27), har fartstid som vaktmester, servitør og bartender ved Central, som vaktmester, servitør og bartender. I dag jobber Gundersen på Rema 1000 på Rena, men skal tre inn som daglig leder ved The Grill.

Forrige mandag ble det åpnet konkurs i boet etter Restaurant Bella Rosa AS. Den er den siste i rekken av konkurser etter at de ble restaurantdrift i lokalene i Lundgaardveien for ni år siden.

Restauranten «The Grill» skal etter planen åpne i juni. Her skal maten grilles på lavastein, for å få skikkelige grillsmak hele året. Eierne planlegger også å kjøre sportsarrangementer og fotballkamper på storskjerm.

- Lokalene har jo en litt dårlig historie, men vi skal gjøre noe helt annet enn det de andre har drevet med, sier Bernhus til avisa.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen