Dropper Smak 2011

TINE og Haugen-Gruppen står over messen på Lillestrøm.
Redaksjonen
04 Januar 2011 - 12:50

To av landets største aktører på horecamarkedet, Haugen-Gruppen og TINE, deltar ikke på Smak 2011 på Lillestrøm.

Haugen-Gruppen satser i stedet på én vin- og én matmesse på Grand. Disse årlige messene faller tilfeldig sammen med Smak 2011.

- Vi var godt fornøyd med den forrige messen, men Haugen-Gruppen er stor innenfor flere vareområder av både mat og drikke. Vi trenger stort areal, mange mennesker og et stort apparat for å få gjennomført en skikkelig bra messe. Det krever store ressurser, og vi mener at det blir et for stort løft å gjøre dette hvert annet år, sier salgsdirektør Finn Hammervold i Haugen-Gruppen til Hotellmagasinet.

Han legger til at det meste av sortimenter og nyhetspresentasjoner gjøres direkte mot selskapets kjedekunder og at disse også har egne messer og arrangementer som Haugen-Gruppen deltar på.

- Allikevel mener vi at det er behov for en større uavhengig messe som kan være samlende for hele bransjen, man altså ikke så ofte som annethvert år, sier Hammervold.

Prosjektleder Trond Andersen i Norges Varemesse synes det er synd at to så store aktører blir borte.

- TINE har vært krystallklare fra dag en da vi bestemte oss for å kjøre hvert annet år. De ville ikke være med og mener det er nok med hvert tredje år, sier Trond Andersen i Norges Varemesse.

- Vi ser en klar tendens i at markedet er tregere med å ta beslutningen om å være med, men bare denne uka har det kommet 10 utstillere på plass og det er vi kjempefornøyd med, sier Andersen.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her