Eieren overtar hotelldriften

Eieren overtar hotelldriften

Mange har måttet gi opp. Nå overtar eier Stein Matre selv driften av Tvedestrand Fjordhotell.
14 Januar 2013 - 13:46

Mange har mislyktes, men som eier av hotellbygget i Tvedestrand tror Sten Matre at han vet hva som skal til for å gå med overskudd.

- Det var små marginer som gjorde at de forrige eierne ikke klarte å drive hotellet. Ved å utnytte synergieffekter, tror vi derfor det er fullt mulig å oppnå lønnsomhet, sier Stein Matre til Tvedestrandsposten.

Matre er eier og driver av Holms Motell, Restaurant og Business Senter i Larvik. I fjor høst kjøpte han også Danebo, en tidligere campingplass med overnattingshytter og veikro like ved Sandefjord. Ved å la Tvedestrand Fjordhotell ha felles regnskap, administrasjon, markedsføring og booking med disse stedene, skal underskudd snus til overskudd for fjordhotellet.

Hotellet i Tvedestrand skal drives videre på helårsbasis. Vinterstid vil det utenom frokost kun serveres «dagens rett». Sommerstid vil Matre tilby en a la carte meny, som i sin helhet vil tilberedes i Tvedestrand. Mandag ansetter Matre en ny kokk.

Matre kjøpte hotellbygget i Tvedestrand i 2011. Han leide da ut driften til Trond Pedersen og Hanne Ring, som sto på sammenhengende i nesten to år for å få hotellet til å gå. I forrige uke ble det klart at de måtte kaste inn håndkleet. De er de siste i lang rekke drivere som har forsøkt å få hotellet i Tvedestrand til å gå rundt.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik har du ikke smakt klippfisk før
Dagens rett
Klippfisk trukket i olivenolje med sitronsaus og egg

Slik har du ikke smakt klippfisk før

I dag gir vi deg kanskje den beste oppskriften på hvordan du skal servere klippfisk.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær mer om rødvin
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Lær mer om rødvin

Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her