Eksplosiv vodka til det amerikanske markedet

Tro det eller ei, nå lanseres en egen tungtvannsvodka på det amerikanske markedet.

Vodkaen er utviklet av to fremtredende skikkelser innen barmiljøet i USA - Anistatia Miller og Jared Brown, i samarbeid med destillatører ved Bloomberg i Sverige.

Hvorvidt brennevinet som er destillert ved Vätteren faktisk inneholder tungtvann er heller tvilsomt i og med at isotopet er meget sjelden - kun 1:6 000 finnes naturlig i vann.

Vodkaen lanseres først i New York før den distribueres i åtte andre markeder i USA. Når den kommer til Norge er det for tidlig å si ennå.

Kilde: winespectator.com

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen