En av verdens største vindatabaser for håndholdte

Apéritif leter etter ny samarbeidspartner og håper å kunne tilby en ny løsning for denne populære tjenesten. Databasen du finner her er oppdatert pr. 19. mars 2002 med 1526 røde og hvite viner smakt av Apéritifs profesjonelle smakere. Du får&nbs
Redaksjonen
19 Mars 2002 - 16:06

På den norske versjonen, som du kan laste ned, kan du søke etter vin innenfor land og områder, etter hvilken prisklasse du ønsker, hva slags mat den skal passe til og hvor mange stjerner Apéritifs smakere har gitt. Du kan lagre opplysninger om vin som du finner i databasen og bruke den som huskeliste eksempelvis når du skal handle på polet. Avtalen med Birdstep gikk ut i 2002. Apéritif leter fortsatt etter ny samarbeidspartner og håper etter hvert å kunne tilby en ny løsning.

For øyeblikket er Apéritifs Polliste tilgjengelig for tre typer håndholdte:
- Palm
- PPC/PocketPC (med operativsystemet Windows CE)
- EPOC (Psion og Ericsson)

Apéritifs polliste for håndholdte vil bli oppdatert ved hver nyhetslansering eller ved behov, og kan lastes ned her (følg linkene):
 
Gjeldende versjonsdato: 19. mars 2002.
 
For installering via PC:
pr. 19. mars 2002 (databasen. Hjelpefil? - se nedenfor)
OBS! Denne applikasjonen kan for øyeblikket på enkelte av EPOC-modellene vise kun halve skjermbildet. Dette skyldes at applikasjonen er utviklet for apparater med full skjermstørrelse. Vi jobber med saken. Etter hvert vil også en EPOC6-versjon komme.
pr. 19. mars 2002 (for de som har installert vinbasen tidligere)
 
pr. 25. oktober 2001 (selvutpakkende - inkl. hjelpefil)
(nå uten påminnelsen for gammel database)
pr. 19. mars 2002 (for de som har installert vinbasen tidligere)
 
- Pollisten for PocketPC (Windows CE)
pr. 15. mars 2001  (selvutpakkende)
(nå uten påminnelsen for gammel database)
pr. 19. mars 2002 (selvutpakkende)
(for de som har installert vinbasen tidligere)
OBS! Dersom du ikke tidligere har benyttet deg av Apéritifs vinbase for PocketPC, eller du vil unngå påminnelsen om gammel database, må du avinstallere programmet, og legge inn fullversjonen ovenfor. Deretter oppgraderer du med oppdateringsbasen.
 
- Hjelpefiler for EPOC (i Adobe Acrobat-format)
- Hjelpefiler for Palm (i Adobe Acrobat-format)
- Hjelpefiler for Windows CE (PPC) (i Adobe Acrobat-format)

For installering via MAC:
- Pollisten for Palm: Fil 1 - 2 - 3
pr. 19. mars 2002 (fil 1 er PRC-fila, fil 2 er pdb-fila og fil 3 er hjelpefila)
Oppdateringsfila er den samme som fil 2.

Engelske demonstrasjonsutgaver
(dummyversjoner):
- Pollisten for Palm (pakket fil - hjelpefil nedenfor)
- Pollisten for PocketPC (Windows CE) (selvutpakkende fil - hjelpefil nedenfor)
- Hjelpefiler for Palm og PocketPC (i Adobe Acrobat-format)

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Ukens kake

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost

Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her