Enda mer is i ny ICEBAR

Gjenåpner med 10 tonn mer is i interiøret.

ICEBAR OSLO åpnet dørene i Kristian IVs gate i Oslo for et knapt år siden. Nå har den vært gjennom en omfattende «oppussing», hvor den svenske designduoen Thoms & Nilsson har skapt et helt nytt interiør, skriver isbaren i en pressemelding.

Temaet er Northern Most Attitude, ifølge daglig leder Joachim Langebrekke Larsen symbolisert med humor og rock n´roll. Og - til tross av at det er brukt 10 tonn mer is enn forrige gang - mer varme.

- Designere har en veldig figurativ måte å uttrykke seg på, og er opptatt av hvordan mennesker møter hverandre. Det nye interiøret byr også på flere detaljer, sier Langebrekke Larsen som åpner gjenåpnet dørene 28. oktober.

Industridesigneren Jens Thoms Ivarsson og fjerde generasjon steinskulptør Mats Nilsson har også jobbet sammen om ICEBAR i Tokyo, København og London samt ishotellet i Jukkasjärvi.

Alt fra vegger til bardisk, møbler, skulpturer og til og med glass og tallerkener er laget av is fra Torneelven i Lappland i Sverige. Sitater fra kjente personer som Charlie Chaplin pryder veggene.

Ifølge ICEBAR OSLO er det en sentral del av konseptet at temaet endres én gang i året ved at designere inviteres til å skape et helt nytt interiør.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen