Endringer i Vinarius

Kort tid etter at Martin Paulsen ble ansatt i salgsavdelingen forsvinner han til Vinmonopolet.

- Vi mister en dyktig medarbeider, men sturer ikke. Vi ser videre fremover og forsøker å finne en ny erstatter for Martin hurtigst mulig, sier Jørn H. Abrahamsen i Vinarius.

Martin Paulsen begynte i selskapet i desember i fjor. Samtidig har Thomas Grette begynt som markedssjef og Xavier Goursaud er knyttet til salgsavdelingen.

Så i Vinarius skjer det ting.

- Ja, både inn og ut holdt jeg på å si. Vi synes jo på en måte det er smigrende at andre synes vi har dyktige mennesker her, men samtidig skulle vi jo gjerne ha beholdt Martin lenger enn disse få månedene, sier Abrahamsen.

Dyktige mennesker
- Det er selvfølgelig negativt at dyktige folk forsvinner fra oss. Men når folk blir overtalt på denne måten, så viser det vel at det er en viktig person som Vinmonopolet virkelig ønsket å ansette. Det som er positivt er at vi tiltrekker oss dyktige mennesker, og at de menneskene vi ser på som dyktige også blir oppfattet som dyktige av andre, sier han.

Men etter at Paulsen nå er på vei ut døren er det rom for et nytt dyktig menneske hos Vinarius.
 
- Vi vil egentlig ha en ny på plass så snart som mulig. I utgangspunktet har vi avtalt med Martin at han skal være ut april, for det skjer så mye nå i mars og april. Så vi må beholde ham i den perioden. Men vi går gjerne i samtaler med dyktige folk så snart som mulig, sier Abrahamsen.

Flere nyheter
Utover personendringer kommer vi til å høre mer fra Vinarius i løpet av året.

- Ja, det vil bli en markering i 1. halvår ettersom Vinarius fyller ti år i løpet av april, sier Abrahamsen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen