Ernest Gallo ble 97

Et anerkjent navn i vinbransjen har forlatt oss. Ernest Gallo ble 97 år gammel.

Ernest skapte sammen med broren Julio en av de mest suksessfulle familiedrevne vinselskapene i verden. De to har også fått mye av æren for at amerikanerne ble et vinelskende folk.
 
Heldig
- Industrien vår har vært heldig som har hatt muligheten til å trekke veksler på det bemerkelsesverdige livet til Ernest Gallo, sier presidenten i Wine Institute, Robert Koch til just-drinks.com.

Nyskapende
Ernest og Julio var nyskapende, spesielt i vinindustrien i California. De bygde opp selskapet sitt fra bunnen av og bidro også til å bygge opp vinbransjen generelt da de startet opp for over 70 år siden.
 
E & J Gallo Winery startet med tre ansatte. De tre var Ernest, Julio og Amelia, som var kona til Ernest. I dag har selskapet flere enn 4.600 ansatte. Selskapet selger viner over hele USA og til flere enn 90 andre land. For en del år siden overlot Ernest det daglige ansvaret for driften til sønnen Joseph. 
 
Engasjert
- Fars engasjement for vinbransjen kunne bare måle seg med engasjementet hans for resten av familien, sier sønnen Joseph Gallo.
 
- Far visste at han hadde levd livet sitt på den måten han ville, og han var til det siste klar på at selskapets fremtid er lysere enn noensinne. Spesielt siden det fortsatt er familiedrevet, sier Joseph.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen