Etablerer bryggeri i Skien

Trio Bryggeri AS signerer i dag leieavtale med Klosterøya AS om etablering av bryggeri på øya i Skien.
Redaksjonen
02 Oktober 2008 - 12:00

- Vi er svært glad for at vi endelig har på plass en spennende lokalisering for produksjon av unike drikkevarer, og ser fram til å etablere et helt nytt bryggerikonsept med utgangspunkt i den historiske øya i hjertet av Telemark sier Roy Andreassen, daglig leder i Trio Bryggeri.
 
Innflyttingen vil skje i september 2009, og markerer starten på en ny epoke for Trio Bryggeri.
 
Åpent bryggeri
Med utgangspunkt i Klosterøya vil Trio utvikle et åpent og publikumsvennlig bryggeri som kan bidra til å skape liv på den historiske grunnen. Lokalene er tidligere brukt av Union.
 
Kjernen i produksjonen vil bestå av lokalt bryggede ølvarianter tilpasset Telemark og Vestfold og alkoholfrie drikker med utgangspunkt i råvarer fra distriktet. I tillegg vil  bryggeriet produsere øl og annen drikke for andre, inkludert Arcus og morselskapet Mack.
 
Mack inn i 2000
- Mack gikk inn på eiersiden i Trio i 2000 og har siden etablert Skien som vårt brohode og utgangspunkt for vårt langsiktige markedsarbeid i Østlandsområdet, sier styreleder Harald Bredrup.
 
Flyttingen av bryggeriet til Klosterøya gjør at Trio kan gå videre og utvikle et spennende lite bryggeri og unike produkter som kan konkurrere med de store nasjonale og internasjonale bryggeri i Østlandsområdet.
 
Sikrer kapasitet
- For et lite bryggeri er signeringen av en langsiktig leieavtale med på å sikre produksjonskapasitet i Skien, og dermed viktig for å sikre konkurransekraften og leveransesikkerheten for våre produkter, sier Bredrup i en pressemelding.
 
- Det nye bryggeriet er tegnet som et fleksibelt produksjonsanlegg, og med opsjon på ytterligere lokaler på Klosterøya. Med aktiv utvikling av nye produkter, kan kapasiteten tilpasses markedsutviklingen, sier Roy Andreassen.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Imponerende 55 finalister i Star Wine List Award Norway 2025

Blant et rekordstort antall påmeldte vinkart i konkurransen Star Wine List Award Norway er det også rekordmange finalister fordelt på ni ulike kategorier.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør noe nytt med grillkyllingen
Dagens rett

Gjør noe nytt med grillkyllingen

Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her