Får ikke solgt

Det er vanskelig å selge de 39 leilighetene i nyrestaurerte Holmestrand Fjordhotell. Bare to har kjøpt.
Redaksjonen
14 August 2007 - 12:47

Prosjektet heter Strandholmen Borettslag. Så langt er det nesten fristende å kalle det en liten fiasko. På grunn av labert salg har eierne skiftet eiendomsmegler i et forsøk på å få fart på salget.
 
Terra tar over
Utfordringen ligger nå hos Terra Eiendom. Partner og megler Sverre Tandberg i Terra sier til Kapital at leilighetene ligger i vannkanten i en hyggelig by, og at lease-back-modellen gjør prosjektet interessant.
 
I dialog
Han sier også at de er i dialog med flere interesserte kjøpere. Men det hjelper lite så lenge nesten ingen kjøper.
 
Har slitt
Holmestrand Fjordhotell har slitt i mange år. Noe måtte gjøres. For snart ett år siden kjøpte Terje Skolt og Widar Salbuvik hotellet for 15 millioner kroner.
 
De pusset opp hotellet, og det er nå 39 leiligheter der. Størrelsen er fra 17 til 55 kvadratmeter. Innskuddene varierer etter størrelse fra omtrent 255 000 til 795 000 kroner.
 
Åtte uker
Folk som kjøper leilighet kan bruke den åtte uker i året, så leies den ut resten av året. Selgerne garanterer at kjøperne får dekket utgiftene de tre første årene, fellesgjeld inkludert.
 
Deretter blir de månedlige utgiftene på fra 600 til 1700 kroner. Tallene er basert på 40 prosent utleiebelegg.
 
Skolt forteller at at belegget siden åpningen i april har vært på mellom 50-60 prosent.
 
Det finnes også planer om å bygge på en etasje, men dette vil ikke skje før det er solgt flere leiligheter.
 
Og i dag er det altså bare to av 39 som har fått eiere.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her