Får ikke solgt

Det er vanskelig å selge de 39 leilighetene i nyrestaurerte Holmestrand Fjordhotell. Bare to har kjøpt.
Redaksjonen
14 August 2007 - 12:47

Prosjektet heter Strandholmen Borettslag. Så langt er det nesten fristende å kalle det en liten fiasko. På grunn av labert salg har eierne skiftet eiendomsmegler i et forsøk på å få fart på salget.
 
Terra tar over
Utfordringen ligger nå hos Terra Eiendom. Partner og megler Sverre Tandberg i Terra sier til Kapital at leilighetene ligger i vannkanten i en hyggelig by, og at lease-back-modellen gjør prosjektet interessant.
 
I dialog
Han sier også at de er i dialog med flere interesserte kjøpere. Men det hjelper lite så lenge nesten ingen kjøper.
 
Har slitt
Holmestrand Fjordhotell har slitt i mange år. Noe måtte gjøres. For snart ett år siden kjøpte Terje Skolt og Widar Salbuvik hotellet for 15 millioner kroner.
 
De pusset opp hotellet, og det er nå 39 leiligheter der. Størrelsen er fra 17 til 55 kvadratmeter. Innskuddene varierer etter størrelse fra omtrent 255 000 til 795 000 kroner.
 
Åtte uker
Folk som kjøper leilighet kan bruke den åtte uker i året, så leies den ut resten av året. Selgerne garanterer at kjøperne får dekket utgiftene de tre første årene, fellesgjeld inkludert.
 
Deretter blir de månedlige utgiftene på fra 600 til 1700 kroner. Tallene er basert på 40 prosent utleiebelegg.
 
Skolt forteller at at belegget siden åpningen i april har vært på mellom 50-60 prosent.
 
Det finnes også planer om å bygge på en etasje, men dette vil ikke skje før det er solgt flere leiligheter.
 
Og i dag er det altså bare to av 39 som har fått eiere.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Godtene lager du enkelt selv - men det spørs om de holder helt til jul
Ukens kake
Sjokoladefudge med pinjekjerner

Godtene lager du enkelt selv - men det spørs om de holder helt til jul

For sjokoladefudge er av typen guilty pleasures - søtsaker det er vanskelig å holde fingrene unna. Men da lager du bare nye porsjoner.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik smaker bobler fra det opprinnelige Champagne
+
Godbiter i pollisten

Slik smaker bobler fra det opprinnelige Champagne

Vi snakker om Vallée de la Marne som er det mest dominerende underområdet i Champagne, men samtidig det mest anonyme. Det var før.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Dette er den beste julevinen
+
Ukens vin

Dette er den beste julevinen

Den «julete» etiketten er tilfeldig, for den har sett slik ut i siden 2008, og innholdet er av en helt annen klasse enn juleviner.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Her får du beviset for hvor lagringsdyktig vintage portvin er
+
Tester
80 portvin, madeira, sherry, vermut, rivesaltes, banyuls og andre hetviner testet

Her får du beviset for hvor lagringsdyktig vintage portvin er

28 år gammel portvin som er i like god toppform som 2022-utgaven. Det forteller alt om denne vinstilens selvfølgelige plass i en hver vinkjeller med ambisjoner. Men også at du ikke trenger en vinkjeller for å oppleve vellagret vin.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Godtene lager du enkelt selv - men det spørs om de holder helt til jul
Ukens kake
Sjokoladefudge med pinjekjerner

Godtene lager du enkelt selv - men det spørs om de holder helt til jul

For sjokoladefudge er av typen guilty pleasures - søtsaker det er vanskelig å holde fingrene unna. Men da lager du bare nye porsjoner.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik smaker bobler fra det opprinnelige Champagne
+
Godbiter i pollisten

Slik smaker bobler fra det opprinnelige Champagne

Vi snakker om Vallée de la Marne som er det mest dominerende underområdet i Champagne, men samtidig det mest anonyme. Det var før.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det har ikke blitt laget så lite vin siden 1961

2024 ga rekordsmå avlinger over store deler av vinverdenen. Klimaendringene har hovedskylda.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette drikker du til pinnekjøtt
Tester
Drikke til pinnekjøtt

Dette drikker du til pinnekjøtt

De siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær å smake vin av en proff og bli en ekte hobbyekspert
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking 06. januar i Oslo

Lær å smake vin av en proff og bli en ekte hobbyekspert

Lær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser. Sjekk ut de 10 utvalgte vinene som blir servert!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Dette er den beste julevinen
+
Ukens vin

Dette er den beste julevinen

Den «julete» etiketten er tilfeldig, for den har sett slik ut i siden 2008, og innholdet er av en helt annen klasse enn juleviner.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her