Far og sønn tar over

Gamle Klubben-eier Gunnar Hjelmtvedt har sammen med sønnen kjøpt seg inn i Harbour og Belhaven i Tønsberg.

Belhaven på Kaldnes skal bli et rent spisested hvor vin blir et viktig satsingsområde. Kjøkkenet skal åpnes opp slik at kokkene blir en del av restauranten. Det skriver Tønsbergs Blad.

Profesjonelle servitører og vinkelnere skal sørge for å gi gjestene en uforglemmelig totalopplevelse. Harbour på Brygga skal videreutvikles som et av Tønsbergs mest populære utesteder. Menyen skal også løftes noen hakk.

Følger fader'n
Gunnar Hjelmtvedt kommer inn som ny majoritetseier i Belhaven og Harbour 1. oktober Sønnen Christian skal være daglig leder.

- Vi ble for noen uker siden forespurt om å komme inn på eiersiden på Belhaven. Vi ble raskt enige, og det hele endte med at vi overtar driften av både Belhaven og Harbour, forteller Gunnar Hjelmtvedt til Tønsbergs Blad.

Han overtar 80 prosent av holdingselskapet til Belhaven og Harbour, Mezze AS, mens dagens eiere sitter igjen med tjue prosent.

Christian Hjelmtvedt på 24 er utdannet både kokk og vinkelner, ved siden av en bachelor fra Norsk Hotellhøgskole. De tre siste årene har han drevet sommerrestauranten Lanternen Bar & Restaurant i Kragerø med stor suksess.

30-års erfaring
Gunnar Hjelmtvedt har 30-års erfaring fra hotell- og restaurantbransjen. I Tønsberg har han vært med siden han kjøpte Hotel Klubben i 1989, drev det selv i ti år før Klubben ble leid ut til Rica-kjeden. For et par år siden solgte Hjelmtvedt til AC Nor-gruppen, men har hele tiden vært i bransjen enten som hotelldirektør eller konsulent, skriver Tønsbergs Blad.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen