Får skjenkebevilling

Alt ligger til rette for at Loggen restaurant solsiden i Tvedestrand får servere øl, vin og brennevin.
Redaksjonen
26 Mai 2009 - 18:00

For en uke siden sa Livsløpskomiteen enstemmig ja til å gi skjenkebevilling.
 
Maks skjenketid
I kveld blir saken behandlet av Tvedestrand kommunestyre, og det ligger an til at skjenkebevillingen er på plass etter dette møtet.
 
Da kan Loggen servere øl og vin ute og inne fra klokken 10 til 02, og brennevin fra klokken 13 til 01.
 
Dette er maskimal skjenketid i Tvedestrand.
 
Nytt liv
Det er flere år siden det ble servert mat og drikke på Loggen.
 
Nå blåser Maria Åbonde, Jon Åge Ruud, Michelle Myklebostad og Thomas Tangen nytt liv i dette utestedet i Tvedestrands havn.
 
Sannsynligvis åpner Loggen 1. juni. Lokalene, som har 70 sitteplasser innendørs, pusses nå opp. I tillegg blir det utendørsservering.
 
Planen er å ha lett matservering og øl, vin og brennevin i tillegg til alkoholfrie drikkevarer.
 
Baroner
Maria Åbonde, Jon Åge Ruud, Michelle Myklebostad og Thomas Tangen må kunne kalles Tvedestrands restaurantbaroner.
 
Maria Åbonde driver fra før Vertshuset, Michelle Myklebostad er innehaver av Mays Kafé i gågata, og Jon Åge Ruud skal i sommer drive Seilmakerfruens Kro i Lyngør.
 
Det finnes i dag 17 skjenkesteder i tvedestrand kommune.
 
Fire av disse - fem med Loggen - er lokalisert i havneområdet, skriver Tvedestrandsposten.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet
Dagens rett

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet

Når du gratinerer fisk, asparges og tomater med mozzarella, får du en smakfull rett med et hint av italiensk sommer.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Prøv noe nytt med kongekrabben
Dagens rett
Varm kongekrabbe med hvitløk, soyasaus og vårløk

Prøv noe nytt med kongekrabben

Råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker er en super forrett - eller smårett for to.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken
Ukens drink

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken

Til tross for et litt merkelig navn er denne drinken absolutt en du bør prøve. Med den populære pærelikøren Xante og ingen vodka, blir dette en lettere men fortsatt smakfull utgave av Lennart .

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Her er sommerens beste nyheter av brennevin, øl, sider, sake og alkoholfritt
+
Tester

Her er sommerens beste nyheter av brennevin, øl, sider, sake og alkoholfritt

Noen av dem kan sågar tas med til en strand nær deg, i skyggen under en parasoll eller for å holde myggen unna på fjellhytta eller teltturen.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet
Dagens rett

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet

Når du gratinerer fisk, asparges og tomater med mozzarella, får du en smakfull rett med et hint av italiensk sommer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Prøv noe nytt med kongekrabben
Dagens rett
Varm kongekrabbe med hvitløk, soyasaus og vårløk

Prøv noe nytt med kongekrabben

Råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker er en super forrett - eller smårett for to.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på
Dagens rett

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på

Om du går for 100 prosent hjemmelaget, eller velger halvfabrikata for noen av elementene, er det tid og energi som avgjør.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken
Ukens drink

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken

Til tross for et litt merkelig navn er denne drinken absolutt en du bør prøve. Med den populære pærelikøren Xante og ingen vodka, blir dette en lettere men fortsatt smakfull utgave av Lennart .

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her