Får skjenkebevilling

Alt ligger til rette for at Loggen restaurant solsiden i Tvedestrand får servere øl, vin og brennevin.
Redaksjonen
26 Mai 2009 - 17:00

For en uke siden sa Livsløpskomiteen enstemmig ja til å gi skjenkebevilling.
 
Maks skjenketid
I kveld blir saken behandlet av Tvedestrand kommunestyre, og det ligger an til at skjenkebevillingen er på plass etter dette møtet.
 
Da kan Loggen servere øl og vin ute og inne fra klokken 10 til 02, og brennevin fra klokken 13 til 01.
 
Dette er maskimal skjenketid i Tvedestrand.
 
Nytt liv
Det er flere år siden det ble servert mat og drikke på Loggen.
 
Nå blåser Maria Åbonde, Jon Åge Ruud, Michelle Myklebostad og Thomas Tangen nytt liv i dette utestedet i Tvedestrands havn.
 
Sannsynligvis åpner Loggen 1. juni. Lokalene, som har 70 sitteplasser innendørs, pusses nå opp. I tillegg blir det utendørsservering.
 
Planen er å ha lett matservering og øl, vin og brennevin i tillegg til alkoholfrie drikkevarer.
 
Baroner
Maria Åbonde, Jon Åge Ruud, Michelle Myklebostad og Thomas Tangen må kunne kalles Tvedestrands restaurantbaroner.
 
Maria Åbonde driver fra før Vertshuset, Michelle Myklebostad er innehaver av Mays Kafé i gågata, og Jon Åge Ruud skal i sommer drive Seilmakerfruens Kro i Lyngør.
 
Det finnes i dag 17 skjenkesteder i tvedestrand kommune.
 
Fire av disse - fem med Loggen - er lokalisert i havneområdet, skriver Tvedestrandsposten.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne middagen lager du på 15 minutter - og får julestemning på kjøpet
Dagens rett

Denne middagen lager du på 15 minutter - og får julestemning på kjøpet

Vi er midt i juleinnspurten, og da er dette lettlagde middagsforslaget med risotto og julepålegg eller rester perfekt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her