Feirer med kakebord

Feirer med kakebord

Mathallen i Oslo fyller ett år.

Ett år har gått siden Mathallen åpnet sine dører for publikum for aller første gang. Lørdag 12.oktober feires ettårsdagen med et rekordstort kakebord.

Lørdag 12. oktober fra klokken 12 utfordres alle Mathallens butikker og serveringssteder samt hjemmekokker og kokkeproffer – alle som vil – til å levere inn bursdagskake til Mathallens kakebord. Et dommerpanel vil deretter kåre den kuleste bursdagskaken – før alle inviteres til å smake. Det vil også bli bursdagssang av Mathallens eget kor.

I august i år rundet antall besøkedne i Mathallen én million. Samme måned kåret Oslo Handelstandsforening Mathallen til Årets handels-og servicebedrift. Flere serveringssteder har måttet si farvel på grunn av konkurser eller andre årsaker, men daglig leder Frode Rønne Malmo fokuserer på det positive.

– Mottakelsen vi fikk etter åpning i fjor var over all forventning. Og gjennom det første leveåret har vi stadig blitt overrasket over folkets engasjement omkring Mathallen. Folk kommer hit for å handle, for å møte venner, for å slappe av og ta seg en matbit. Vi kan trygt si at Mathallen har kommet for å bli i, sier han i en pressemelding.

Forsiden akkurat nå

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen