Fem forslag om hotell

Det ble lagt frem fem arkitektforslag til det nye Choice-hotellet som skal bygges i Stavanger.

Det var designerne i Brandsberg-Dahls Arkitekter og JDS Architects forslag som komiteen vedtok å gå for.
 
- Vi kan love at dette blir et hotell med et gjennomført design som vil skille seg fra de eksisterende hotellene i Stavanger, sier Kjetil Andersen, daglig leder i Two Seasons Hotel, som prosjektet er blitt kalt.
 
Spennende
Etter en inspirasjonstur til New York for å se på nye hoteller, visste de litt mer om hva de ville ha.
 
- Vi legger stor vekt på fleksibilitet og effektivitet. Hotellet vil passe bra i en travel by som Stavanger, sier Andresen til Stavanger Aftenblad.
 
- Forslaget som vi har valgt, er det som ligger nærmest den gjeldende reguleringsplanen som ble vedtatt i fjor. Planer utover dette kommer vi til å diskutere med kommunen, sier han.
 
Direktøren for Choice Comfort Hotels, Thomas Westergaard, har tidligere sagt at de vil bygge Stavangers flotteste og råeste hotell.
 
- Dette blir ikke noe gammeldags luksushotell. Her vil vi ha et urbant og effektivt forretningshotell med økologisk mat og køfri utsjekking, sier Westergaard.
 
Byggestart vil tidligest være i begynnelsen av november.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen