Fjellgård fikk bevilling

Gryteselv Fjellgård i Hattfjelldal har fått permanent skjenkebevilling.

Gården har hatt midlertidig bevilling siden 1. august.
 
Dermed kan de nederlandske driverne, Catharina Von Neuland og Johannes von Opzeeland også skjenke alkoholholdige drikker når de serverer sine retter.
 
Godt samarbeid
- Vi er godt fornøyd og er i ferd med å innarbeide oss. I Nederland drev vi en økologisk restaurant og i sommer har vi hatt flere tidligere gjester på besøk for overnatting. Vi har også tatt imot noen norske grupper og vi har hatt et godt samarbeid med flere i Hattfjelldal. Nå har vi også fått anledning til å leie lokalene i den gamle prestegården for servering der, sier Catharina von Neuland til Helgeland Arbeiderblad..
 
Hun har hun lest mye om norsk mat og mattradisjon og hun har også meldt seg på matstudiet som er opprettet ved Høgskolen på Nesna.
 
Skryter
Samtidig skryter hun av mange lokale matprodusenter i Hattfjelldal og at hun gjerne vil bruke lokalt råstoff i det hun serverer på Gryteselv fjellgård.
 
Ennå gjenstår mye med markedsføring, men til tross for dette har Gryteselv fjellgård fått mange henvendelser. Jungeltelegrafen arbeider på en positiv måte og nye brosjyrer forteller om tilbudene.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen