Føler seg presset ut

Ansatte og ledelse ved Støren Hotell er i full konflikt.
Redaksjonen
06 Mai 2009 - 14:00

To ansatte mener de blir forsøkt skvist ut av hotellet.
 
- Vi får ikke lønnen vår, og en som ikke er ansatt får lønn og jobber mens vi er permittert, sier Veronica Johnson og Mette Sæther.
 
Hotelleier Manfred Raguse ansatte en daglig leder og stedfortreder. De ansatte reagerer på det som har skjedd etter at den daglige lederen startet ved hotellet.
 
De to permitterte mener hotelledelsen bryter loven.
 
- Kona til den daglige lederen jobber og mottar lønn, mens vi er permittert, det er ikke lov.
 
Fikk ikke lønn
Situasjonen ble prekær den siste måneden da de ansatte ikke fikk lønn til rett tid, og den kom stykkevis.
 
- Vi forventer at lønnen skal komme inn som vi har krav på, ikke 1 500 kroner eller 2 000 kroner nå og da eller fra uke til uke.
 
Hotelleier Manfred Raguse beklager at de ansatte ikke har fått lønn til rett tid, men mener det som skjedde har vært nødvendig og i beste vilje for å sikre bærekraftig drift av hotellet.
 
Han mener også at de ansatte har gått til en sykemeldingsaksjon.
 
Aksjonerer
- Det har vært en situasjon der samtlige ansatte er sykemeldt. Det var veldig uheldig at de ansatte ble så plutselig syke. Situasjonen med drift av hotellet måtte løses på en eller annen måte, sier Raguse.
 
Lovbrudd
Per Erik Reppe i Fellesforbundet er sjokkert over behandlingen av ansatte ved Støren Hotell.
 
- Vi har dokumentert flere lovbrudd. Det er en del brudd på avtaleverk. Det er mest rot og dårlig ledelse, sier Reppe.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

By på en nydelig rett med breiflabb i dag
Dagens rett

By på en nydelig rett med breiflabb i dag

Det er sausen som gjør susen i denne oppskriften. Den gode smaken av søt sitrus matcher breiflabbens hummeraktige karakter veldig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Dette er en søndagsmiddag å glede seg til
Dagens rett
Posjert kylling med rotfrukter og urtesaus

Dette er en søndagsmiddag å glede seg til

Saftig kyllingkjøtt som «svømmer» på en seng av ferske smakfulle rotgrønnsaker er velegnet til å samle familien til en høstlig søndagsmiddag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Liker ikke likør? Da har du ikke smakt denne drinken
Ukens drink

Liker ikke likør? Da har du ikke smakt denne drinken

Likør er en viktig ingrediens i mange drinker. I denne uhyre lettlagde oppskriften spiller den dessuten hovedrollen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Disse 2023-californierne vil overbevise deg en gang for alle
+
Godbiter i pollisten

Disse 2023-californierne vil overbevise deg en gang for alle

Fra denne californiske vinprodusenten kommer det svært pålitelige viner og det til pene priser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
By på en nydelig rett med breiflabb i dag
Dagens rett

By på en nydelig rett med breiflabb i dag

Det er sausen som gjør susen i denne oppskriften. Den gode smaken av søt sitrus matcher breiflabbens hummeraktige karakter veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Dette er en søndagsmiddag å glede seg til
Dagens rett
Posjert kylling med rotfrukter og urtesaus

Dette er en søndagsmiddag å glede seg til

Saftig kyllingkjøtt som «svømmer» på en seng av ferske smakfulle rotgrønnsaker er velegnet til å samle familien til en høstlig søndagsmiddag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Tenk om alle rimelige bordeauxer hadde vært så god som denne
+
Ukens vin

Tenk om alle rimelige bordeauxer hadde vært så god som denne

For denne spanske vinen som kun koster 194 kroner, er laget av primært bordeauxdruer og er riktig så vellykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Med denne får du en solid smak av Nord-Rhône for en liten sum
+
Godbiter i pollisten

Med denne får du en solid smak av Nord-Rhône for en liten sum

Fra samme produsent kommer også strålende utgaver fra de beste terroirene i Nord-Rhône.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Sjeldent møte med norsk vinmaker
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Sjeldent møte med norsk vinmaker

Den 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Liker ikke likør? Da har du ikke smakt denne drinken
Ukens drink

Liker ikke likør? Da har du ikke smakt denne drinken

Likør er en viktig ingrediens i mange drinker. I denne uhyre lettlagde oppskriften spiller den dessuten hovedrollen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her