Føler seg presset ut

Ansatte og ledelse ved Støren Hotell er i full konflikt.
Redaksjonen
06 Mai 2009 - 13:00

To ansatte mener de blir forsøkt skvist ut av hotellet.
 
- Vi får ikke lønnen vår, og en som ikke er ansatt får lønn og jobber mens vi er permittert, sier Veronica Johnson og Mette Sæther.
 
Hotelleier Manfred Raguse ansatte en daglig leder og stedfortreder. De ansatte reagerer på det som har skjedd etter at den daglige lederen startet ved hotellet.
 
De to permitterte mener hotelledelsen bryter loven.
 
- Kona til den daglige lederen jobber og mottar lønn, mens vi er permittert, det er ikke lov.
 
Fikk ikke lønn
Situasjonen ble prekær den siste måneden da de ansatte ikke fikk lønn til rett tid, og den kom stykkevis.
 
- Vi forventer at lønnen skal komme inn som vi har krav på, ikke 1 500 kroner eller 2 000 kroner nå og da eller fra uke til uke.
 
Hotelleier Manfred Raguse beklager at de ansatte ikke har fått lønn til rett tid, men mener det som skjedde har vært nødvendig og i beste vilje for å sikre bærekraftig drift av hotellet.
 
Han mener også at de ansatte har gått til en sykemeldingsaksjon.
 
Aksjonerer
- Det har vært en situasjon der samtlige ansatte er sykemeldt. Det var veldig uheldig at de ansatte ble så plutselig syke. Situasjonen med drift av hotellet måtte løses på en eller annen måte, sier Raguse.
 
Lovbrudd
Per Erik Reppe i Fellesforbundet er sjokkert over behandlingen av ansatte ved Støren Hotell.
 
- Vi har dokumentert flere lovbrudd. Det er en del brudd på avtaleverk. Det er mest rot og dårlig ledelse, sier Reppe.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her