Food Storys tredje

Åpnet ny restaurant i Stavanger.

Store graffitimalte blomsterpotter med fargerike grener hilser ved inngangen til Comfort Hotel Square på Løkkeveien i Stavanger. Restaurantdelen og kafédisken er kledd i lilla og svart, og et splitter nytt Figgjo-servise i hvitt og grønt står klart for gjester på og utenfor hotellet.

Restauranten er Food Storys tredje , og den andre i Stavanger. Når Silje Veen og Morten Østerhus inntar hotellet på Løkkeveien, er det ikke bare for hotellets gjester.

- Det blir faktisk en av de største utfordringene våre - å få opplyst alle om at denne plassen er for alle, sier Østerhus til Rogalands Avis.Food Story har ansvar for all mat og drikkeservering ved hotellet.

- Vi vil at dette skal bli en urban plass hvor folk kan komme og spise frokost, middag og lunsj. Vi kommer også til å arrangere søndagsbuffé, sier Østerhus.

- Alle drinkene og vinlisten i restauranten er økologisk, mens ølet kommer fra Lervig, som er nært, lokalt og kortreist, sier Veen. Hun har fått tips til gode, økologiske rabarbracocktailer og mye annet fra Silje Takle, norgesmester i bartending.

Foruten økologisk drikke er det også økologiske måltider som gjelder.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen